Omer Bhatti singel:

Slutt med ti år yngre kjæreste

Lykken tok slutt for artisten og kjæresten.

SINGEL: Artist Omer Bhatti og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix
SINGEL: Artist Omer Bhatti og kjæresten har gått hver til sitt. Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix Vis mer

I desember 2016 ble det kjent at artist Omer Bhatti (33) hadde funnet tonen med Stavanger-jenta Julie Dullum (23).

- Jeg kan bekrefte at vi har funnet tonen og at vi dater for tiden, uttalte han til Se og Hør den gang.

I løpet av forholdet har paret delt flere bilder av hverandre i sosiale medier. De siste månedene har oppdateringene imidlertid uteblitt, og nå, nærmere to år etter ovennevnte nyhet, kan Se og Hør avsløre at paret har gått hver til sitt.

GÅTT HVER TIL SITT: Julie Dullum og Omer Bhatti avbildet i forbindelse med Elle sommerfest i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GÅTT HVER TIL SITT: Julie Dullum og Omer Bhatti avbildet i forbindelse med Elle sommerfest i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det er slutt, og Omer er nå singel, bekrefter kilder overfor Se og Hør.

Før 33-åringen møtte Dullum, hadde Bhatti vært singel i to år. Det var i slutten av 2014 at forholdet mellom ham og ungdomskjæresten tok slutt etter ti år.

Fortsatt god kontakt

Foruten artistkarrieren, har Bhatti gjort seg bemerket i tv-ruta, der han blant annet har vært dommer i «Norske Talenter».

33-åringen var også en nær venn av den nå avdøde popkongen Michael Jackson, og han har fortsatt tett kontakt med popkongens tre barn, Prince Michael (21), Paris Katherine (20) og Prince Michael II (16).

- Jeg har fortsatt god kontakt med barna og vi står hverandre nær, sa han til Dagbladet i 2013.

I 2016 slapp Bhatti blant annet singelen «Automatic», der 21 år gamle Prince Michael var med på å produsere musikkvideoen.

Det er pop-sønnens produksjonsselskap «King's Son Productions», et firmanavn med tydelige knytinger mot hans familiehistorie, som står bak musikkvideoen.

SENSE OF MAGIC: Artist Omer Bhatti (33) kan ikke annet enn å trekke på smilebåndet når William på 12 år viser han et korttriks. Video: Magnus Ødegård / Malene Storrusten Vis mer

Bursdagshilsen fra Paris Jackson

Bhatti har tidligere uttalt at han anser Paris, Prince og «Blanket» som sin familie.

- De er som søsken for meg. Nærmere enn det kommer du ikke. Jeg ville følt det samme ansvaret uansett om han ikke hadde gått bort. Men det blir på et helt annet nivå når noe sånt som det skjer. Hele livet blir snudd på hodet, sa han til VG i 2014.

På bursdagen til Bhatti i 2016 ga Paris Jackson ham en hyllest han sent vil glemme.

SOM SØSKEN: Omer og Paris, her fotografert i august i år, har alltid hatt et tett bånd. Foto: Mega
SOM SØSKEN: Omer og Paris, her fotografert i august i år, har alltid hatt et tett bånd. Foto: Mega Vis mer

- Jeg kan ikke si nok om denne fyren her. Jeg kan ærlig si at han er en person som alltid har vært der for meg, gjennom tykt og tynt, fra den dagen jeg ble født. Han er som en bror for meg. Jeg elsker deg så mye. Du har påvirket mitt liv på flere måter enn du er klar over, og jeg er så takknemlig for vennskapet, familiebåndet og den åndelige forbindelsen vi har hatt de siste 18 åra. Du er en fokusert og hardtarbeidende fyr, og du inspirerer meg hver dag. Det er ingen på planeten som er som deg. Gratulerer med dagen, skrev hun til en bildemontasje av dem på sin Instagram-profil.

Se og Hør har vært i kontakt med både Dullum og Bhatti, men de ønsker ikke å kommentere saken.

LES OGSÅ: Slik var deres første stevnemøte