SLUTT: Etter fire og et halvt år har Benedicte Adrian og Jann Finsveen flyttet fra hverandre. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
SLUTT: Etter fire og et halvt år har Benedicte Adrian og Jann Finsveen flyttet fra hverandre. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

Brudd for Benedicte Adrian og Jann Finsveen:

Slutt med samboeren etter fire år

Benedicte fant kjærligheten på ny da hun rundet 50, men etter stormforelskelsen kom vanskelige hverdager.

Publisert

Sangartisten Benedicte Adrian (54) har blendet publikum i inn- og utland helt siden hun slo gjennom med popduoen Dollie de Luxe i 1980.

For fire og et halvt år siden var det Jann Finsveen (55) som lot seg forhekse av «Which Witch»-stjernen. Følelsene ble gjengjeldt, men nå har de skilt lag.

- Vi ble stormforelsket i hverandre, men det viste seg at vi hadde forskjellige behov i livet, forteller Benedicte om bruddet til Se og Hør.

LES MER: Ukens Se og Hør er i salg nå!
LES MER: Ukens Se og Hør er i salg nå! Vis mer

Solgte huset

Tidligere i år ble det kjent at Benedicte og Jann hadde solgt drømmehuset sitt på Høybråten i Oslo.

Den gang understreket Benedicte at de to fortsatt var et par, men at villaen på 500 kvadratmeter var blitt i største laget for dem.

I etterkant av bruddet har Benedicte flyttet inn i en leilighet sammen med datteren Alexia (16).

Det hele foregikk ifølge Benedicte uten dramatikk, selv om det ikke var med lett hjerte hun og Jann tok farvel med hverandre.

- Det er litt trist, men samtidig har jeg det veldig bra nå, forteller hun til Se og Hør.

Les mer om bruddet og Benedicte Adrians nye tilværelse i ukens utgave av Se og Hør.

Hadde hver sin etasje

Mens Benedicte og Jann fortsatt var samboere, trivdes de godt i sin felles bolig på Høybråten. De syntes nemlig villaen passet som hånd i hanske, blant annet fordi den hadde to praktiske etasjer.

- Huset var bygd som en tomannsbolig, men ble etter hvert slått sammen til en stor villa. Vi har hvert vårt hovedbad, kjøkken og stue.

- Han kjører sin stil, og jeg kjører min. Vi kan besøke hverandre når vi vil og være kjærester, men kan likevel beholde livsstil og logistikk med tanke på våre egne barn, sa Benedicte til Se og Hør før jul i 2016.

PRAKTISK: Benedicte og Jann var sjef i hver sin etasje i villaen på Høybråten. Boligen ble solgt for 12 millioner for noen få måneder siden. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
PRAKTISK: Benedicte og Jann var sjef i hver sin etasje i villaen på Høybråten. Boligen ble solgt for 12 millioner for noen få måneder siden. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

Skilt for syv år siden

Det var sommeren 2014 Benedicte Adrian først bekreftet at hun hadde funnet lykken med Jann Finsveen. Bekreftelsen kom under sommerpremieren på showet «The Beatles 1963» i Tønsberg, da artisten dukket opp sammen med sin nye kjæreste.

- Det stemmer at Jann og jeg er sammen. Det har vi vært en god stund, røpet Benedicte overfor Se og Hør den gang.

- Jeg har det veldig bra for tiden, og det er mye på grunn av Jann. Han er en så bra mann. Jeg visste det jo på en måte med en gang jeg traff ham, men nå ser jeg hver dag hvilken fantastisk mann han er, la hun til.

Om lag tre år tidligere, i 2011, kunne Se og Hør avsløre at den folkekjære artisten og ektemannen hennes, den franske piloten Gauthier Mouton, hadde gått hver til sitt etter 13 års ekteskap. De to fikk barna Alexia (16) og Viktor (18) sammen.

Flyttet hjem til Norge

Mens hun var gift med Gauthier Mouton, bodde Benedicte Adrian og familien i Frankrike. Etter et ekteskapet tok slutt, flyttet artisten hjem til Norge igjen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

54-åringen har ikke lagt skjul på at ekteskapsbruddet var tøft, og hun har tidligere uttalt til Her og Nå at forholdet til Jann bidro til å reparere hennes knuste hjerte.

- Jeg trodde jeg skulle dø da jeg kom hjem til Norge etter 12 år i Frankrike. Jeg trodde jeg skulle gå i oppløsning. Så møtte jeg Jann. Det er ingen tvil om at kjærlighet ikke bare gjør blind, den gjør også sterk og glad, sa hun til ukebladet i 2016.

LES OGSÅ: - Jeg er ufattelig stolt over deg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer