Slutt med kjæresten etter 14 måneder

- Hun har gjort det slutt med ham.

SLUTT: Paris Hilton og Doug Reinhardt avbildet i slutten av mars på flyplassen LAX. Nå skal paret ha gjort det slutt. Foto: All Over Press
SLUTT: Paris Hilton og Doug Reinhardt avbildet i slutten av mars på flyplassen LAX. Nå skal paret ha gjort det slutt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Paris Hilton (29), skal ha gjort det slutt med «The Hills»-stjernen Doug Reinhardt (24) etter en 14 måneder lang romanse.

- Hun har gjort det slutt med ham, sier en kilde ifølge Contactmusic.

Da Paris festet i Las Vegas i helgen helg, skulle Doug etter planen dra innom etter en familietur til Aspen, men avlyste i siste minutt.

- Han var i Aspen med sin far i helgen og vurderte å dra innom Vegas på kjøreturen tilbake, men forandret mening. Jeg er ganske sikkert på at det var derfor han dro til Aspen, for å gjemme seg og prøve å komme over henne, sier kilden.


Nyheten kommer nok overraskende på mange, etter at det tidligere er blitt rapportert om at paret skulle være klare til å gifte seg. Men dette er ikke første gangen paret har gjort det slutt. I juni i fjor gjorde de det også slutt, før de fant sammen igjen i august.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er ikke kjærester