SÅRT BRUDD: Det er seks måneder siden det ble slutt mellom Eyvind Hellstrøm og hans hemmelige kjæreste. Han syns det er vanskelig å snakke om bruddet.
SÅRT BRUDD: Det er seks måneder siden det ble slutt mellom Eyvind Hellstrøm og hans hemmelige kjæreste. Han syns det er vanskelig å snakke om bruddet. Vis mer

Slutt med Hellstrøms hemmelige kjæreste

- Brudd er vanskelig. Det er en sorg, sier kjendiskokken

SEOGHØR.NO: Etter flere år som ungkar annonserte mesterkokken Eyvind Hellstrøm (65) i mai i fjor at han ikke lenger var singel. Han ville imidlertid ikke avsløre hvem hans utkårede var, og forholdet var aldri kjent i media.

Nå har imidlertid kjærligheten til Hellstrøms hemmelige kjæreste tatt slutt, og til VG-helg forteller kjendiskokken om den tøffe tiden.

- Brudd er vanskelig. Det er sorg. Det er nederlag og dårlig samvittighet, sier han.

Fra tidligere har tv-kokken to havarerte ekteskap og et lengre samboerskap bak seg, men troen på å finne den store kjærligheten står fortsatt like sterkt.

- Kjærligheten er noe av det viktigste man har i livet. Den gir man bare ikke opp. Jeg vil alltid leve i håpet om å treffe en ny, forteller en åpenhjertig Hellstrøm.

Selv om han fortsatt ikke har knekt kjærlighetskoden mener han at noe av løsningen ligger i å bo hver for seg, noe han og den hemmelige ekskjæresten også gjorde.

- Kjærligheten blir kvalt av hverdagen. Krangling om hvem som skal betale regninger og hvem som skal re sengen. Jeg vil ha romantikken og spenningen, sier han.

LES OGSÅ: Slanket bort ti kilo