Slutt med Harry Potter

Emma Watson har fått nok av trollmenn og tryllepinner.

ORDEN: Emma er imidlertid med når "Harry Potter and the Order of the Phoenix" slippes til sommeren. Foto: Filmweb
ORDEN: Emma er imidlertid med når "Harry Potter and the Order of the Phoenix" slippes til sommeren. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE VIDEO: Hollywood i natt


SEHER.NO: Framtiden til de to siste Harry Potter-filmene ser mørk ut etter at Emma Watson har sagt nei til å fornye kontrakten.

Watson - som spiller Potters venninne Hermine Grang - er ifølge News of the World lei av å være kjent som "hun jenta fra Harry Potter-filmene".

16-åringen skal også ha blitt skremt etter å ha blitt forfulgt av en fan utenfor skolen hun går på.

Filmselskapet har ifølge avisa prøvd alt for å overtale den populære skuespilleren til å bli med i de to Potter-filmene som ennå ikke er laget ferdig. Men selv ikke et lønnstilbud på over 20 millioner kroner har fått henne til å ombestemme seg.

Watson har også mistet kontakten med Daniel Radcliffe og Rupert Grint - som spiller Harry Potter og Ronny Wiltersen i filmene.

- Vi er fjernt fra hverandre nå. Vi hverken snakker eller tekster med hverandre når vi ikke filmer, sier Grint til avisa.

Hva Watson skal gjøre nå er ikke kjent. Men kanskje følger hun i Radcliffes fotspor på teaterscenen?


Se og hør mer om denne saken og andre kjendisnyheter i Hollywood i natt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer