<strong>LYKKELIGE:</strong> Katarina Flatland (21) og fotballspiller Vadim Demidov (24) var et par i halvannet år. Forholdet skal nå ha tatt slutt. Foto: Kirby Ann Basken/Seher.no
LYKKELIGE: Katarina Flatland (21) og fotballspiller Vadim Demidov (24) var et par i halvannet år. Forholdet skal nå ha tatt slutt. Foto: Kirby Ann Basken/Seher.no Vis mer

Slutt med fotballkjæresten

Forholdet mellom Katarina Flatland og Vadim Deminov er over.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV2-profilen Katarina Flatland (21), datter av Hallvard Flatland (53), skal nå være singel igjen. Det avslører Se og Hør tirsdag.

Den søte blondinen og fotballproffen Vadim Demidov (24), som møttes under Norway Cup i 2009, har nå avsluttet forholdet, skriver bladet. De to hadde vært samboere i litt over ett år. 

Kort tid før nyttår flyttet Deminov til den spanske kystbyen San Sebastian for å spille for fotballklubben Real Sociedad. Flatland skal derimot fortsette studiene sine i Oslo.

Bladet har ikke lykkes å få noen kommentar fra de to i sakens anledning, men på Facebook har begge fjernet at de er i et forhold med hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alene igjen etter 8 år.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer