Ryan Seacrest:

- Slutt med 18 år yngre kjæreste for TV-mogulen

Av-og-på forholdet skal nå være et tilbakelagt kapittel.

BRUDD: «American Idol»-verten skal være ledig på markedet igjen. Her er Ryan Seacrest og Shayna Taylor avbildet sammen på herrefinalen i US Open i fjor. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: «American Idol»-verten skal være ledig på markedet igjen. Her er Ryan Seacrest og Shayna Taylor avbildet sammen på herrefinalen i US Open i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter rundt tre år som kjærester skal TV-profilen Ryan Seacrest (44) og modellen Shayna Taylor (26) ha gått hver til sitt. Det melder flere amerikanske medier.

- Det var et vennskapelig brudd og de står hverandre fremdeles nær, sier en venn av paret til People, og legger til at duoen fremdeles er glade i og bryr seg om hverandre.

Ryan og Shayna møttes gjennom felles venner i 2013. Da hadde Seacrest, som er produsenten bak tv-serien «Keeping Up With the Kardashians» og programleder for «American Idol», nylig kommet ut av et høyprofilert forhold med Hollywood-stjernen Julianne Hough (30).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Brudd etter valentinsdagen

Kort tid senere begynte han å date 18 år yngre Shayna Taylor, men paret holdt lenge romansen skjult, og har i løpet av årene hatt et av-og-på forhold - der TV-profilen en periode datet en annen ung blondine.

Nyheten om bruddet kommer knappe to uker etter at de to feiret valentinsdagen sammen. Da delte Shayna et bilde av seg selv og Ryan sittende tett inntil hverandre mens de nøt solnedgangen på en båt:

- God valentinsdag til min beste venn. Jeg håper alles dag er fylt med kjærlighet. Enten det er fra en venn, et familiemedlem eller noen andre man bryr seg om ... Alle fortjener litt kjærlighet i dag, skrev hun.

ARM I ARM: Shayna og Ryan avbildet sammen på moteuken i New York i september 2018. Foto: NTB scanpix
ARM I ARM: Shayna og Ryan avbildet sammen på moteuken i New York i september 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

I skrivende stund har ingen av partene kommentert det angivelige bruddet offentlig, og Shayna har fortsatt flere bilder av Ryan liggende på Instagram-kontoen sin.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Anklaget for sex-trakassering

For ett år siden havnet 44-åringen i hardt vær da hans tidligere personlige stylist anklaget ham for seksuell trakassering.

Anklagene mot Ryan gikk ut på at han skal ha lent seg inntil stylisten sin i bare undertøyet med en erigert penis, mens han grep tak i henne og klapset henne på baken.

Den mektige TV-mogulen blånektet selv for at han noen gang har oppført seg uetisk overfor stylisten, og kort tid etter sex-anklagene stilte han likevel på Oscar-utdelingens røde løper.

Sammen med Giuliana Rancic (44) dekker nemlig Seacrest hvert år den stjernespekkede løperen under Oscar-utdelingen for den amerikanske TV-kanalen E!

VURDERER KJOLENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer årets Oscar-kjoler, og noen falt mer i smak enn andre. Video: Getty Images Entertainment Video / Jonas Scheie Hammer Vis mer

Ifølge Daily Mail var Hollywoods elite absolutt ikke var interessert i å snakke med TV-verten, og kun fire av de totalt 20 nominerte stjernene stoppet for å la seg intervjue av ham.

Det ble i tillegg lagt inn en 30 sekunders pause, som forsinket live-sendingen til E!.

Ifølge nettstedet Celebrity Networth er Ryan Seacrest for øvrig god for rundt tre milliarder kroner og har en årslønn på om lag 520 millioner kroner.

View this post on Instagram

🌝smiles for miles🙃

A post shared by Shayna Terese Taylor (@shaynateresetaylor) on

LES OGSÅ: Reality-profilen overfalt og ranet