Slutt for tredje gang!

Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har flyttet fra hverandre.

FLYTTER FRA HVERANDRE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har skilt lag nok en gang. Foto: Se og Hør, Tore Skaar
FLYTTER FRA HVERANDRE: Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe har skilt lag nok en gang. Foto: Se og Hør, Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Janne Formoe (34) og Jan Fredrik Karlsen (36) har ifølge Se og Hør weekend gått fra hverandre igjen. Paret har nå flyttet fra hverandre. Karlsen og Formoe møttes under et Senkveld-opptak i 2004, kort tid seinere flyttet de sammen, og i 2006 kom datteren Felicia (3) til verden. Like før jul samme år ble det imidlertid brudd for paret, før følelsene blusset opp på nytt noen måneder seinere og Idol-dommeren fridde på en ferie i 2007. Men nok en gang varte ikke lykken, og seinere i 2007 kom nyheten om at paret nok en gang hadde gått hver til sitt. I mai i fjor viste det seg overraskende nok at de hadde funnet kjærligheten igjen da de kom sammen på Petter Stordalens maskeradeball på Bygdøy. Men heller ikke denne gangen holdt forholdet, og dermed er det tredje gangen det er blitt brudd mellom kjendisparet, ifølge Se og Hør. Bruddet kommer samtidig med at de bygger ny enebolig i Vollen i Asker. Paret selv har ikke ønsket å kommentere saken overfor Se og Hør.Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767. LES OGSÅ: Er du det eller er du det ikke?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer