Slutt for superparet

Justin Timberlake og Jessica Biel har gjort det slutt. Var det derfor de ikke kom sammen på Oscar?

HAN KOM MED MOREN - HUN KOM ALENE: Det vakte oppsikt da Justin Timberlake hadde med sin egen mor, Lynn, på den røde løperen på Oscar-showet i slutten av februar. Seinere på kvelden kom Jessica Biel alene på festen til Vanity Fair.  Foto: All over press
HAN KOM MED MOREN - HUN KOM ALENE: Det vakte oppsikt da Justin Timberlake hadde med sin egen mor, Lynn, på den røde løperen på Oscar-showet i slutten av februar. Seinere på kvelden kom Jessica Biel alene på festen til Vanity Fair. Foto: All over press Vis mer
SEHER.NO: Justin Timberlake (30) og Jessica Biels (29) forhold er over. En talsperson for paret, bekreftet dette torsdag.

- Vi bekrefter at de har bestemt seg for å gå hver til sitt. De to forblir venner, og vil fortsette å ha kjærlighet og respekt for hverandre, står det i pressemeldingen, ifølge People.

Tidligere på dagen hadde spekulasjonene om et brudd gått i flere medier.

- De var begge enige om det og bestemte seg for at det var på tide å gå videre hver for seg, sa en kilde nær paret til People.

Paret startet å date i 2007, og en av de første gangene de ble fotografert tett omslynget var i Oslo. Også tidligere har det vært spekulasjoner om at forholdet skulle være over for det rykteutsatte paret.

Under Oscar-utdelingen i slutten av februar kom Justin med moren sin på den røde løperen, men ble seinere på kvelden også observert med Biel på Vanity Fair-festen. Men spekulasjonene går nå selvsagt på om paret hadde gjort det slutt allerede da.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Splitter naken under intervju