«Senkveld»:

Slutt for «Senkveld»

TV 2 opplyser om at neste sesong blir den siste.

OVER: TV 2 har besluttet å legge ned «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: NTB scanpix
OVER: TV 2 har besluttet å legge ned «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» blir den siste, melder TV 2 i en pressemelding torsdag.

TV 2-flaggskipet «Senkveld» har rullet jevnt og trutt i snart 15 år, og har gått i 29 sesonger. Talkshowets avslutningssesong blir den 30. i rekken, har oppstart i februar og avsluttes i mai 2018.

- PINLIG: Thomas Numme trekker fram denne utfordringen, der han måtte ligge halvnaken oppå en bikinikledt Triana Iglesias, som den pinligste han måtte gjennom i «Senkveld-duellen Europa». Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Når den røde kameralampen slukkes for godt i mai 2018 har makkerne laget 435 episoder med «Senkveld». De beskriver valget om å avslutte som vemodig.

- Ja, med 30 sesonger i boks og 15 år når vi avslutter i mai, kan vi si oss både stolte og fornøyde, sier Rønneberg i pressemeldingen.

- Dette er noe vi har tenkt på lenge, og sammen kom vi frem til at det er riktig å avslutte dette eventyret nå, selv om det er vemodig, sier Thomas og fortsetter:

- Vi er så heldige! Vi har hatt verdens beste jobb i snart 15 år, og har fått lov til å møte så mange herlige, imponerende og merkelige mennesker. Og vi har fått lov til å oppleve ting som ikke er så vanlige.

Duoen informerer om at de tar en pause fra skjermen etter siste sesong er ferdiggått i mai, men at de fortsatt ønsker å samarbeide med TV 2.

- Vi gleder oss til å finne på nye morsomme ting sammen med TV 2, sier duoen.

Denne saken er opprinnelig publisert på dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer