«Senkveld»:

Slutt for «Senkveld»

TV 2 opplyser om at neste sesong blir den siste.

OVER: TV 2 har besluttet å legge ned «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: NTB scanpix
OVER: TV 2 har besluttet å legge ned «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: NTB scanpix Vis mer

Thomas Numme og Harald Rønneberg har bestemt seg for at neste sesong av «Senkveld med Thomas og Harald» blir den siste, melder TV 2 i en pressemelding torsdag.

TV 2-flaggskipet «Senkveld» har rullet jevnt og trutt i snart 15 år, og har gått i 29 sesonger. Talkshowets avslutningssesong blir den 30. i rekken, har oppstart i februar og avsluttes i mai 2018.

- PINLIG: Thomas Numme trekker fram denne utfordringen, der han måtte ligge halvnaken oppå en bikinikledt Triana Iglesias, som den pinligste han måtte gjennom i «Senkveld-duellen Europa». Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Når den røde kameralampen slukkes for godt i mai 2018 har makkerne laget 435 episoder med «Senkveld». De beskriver valget om å avslutte som vemodig.

- Ja, med 30 sesonger i boks og 15 år når vi avslutter i mai, kan vi si oss både stolte og fornøyde, sier Rønneberg i pressemeldingen.

- Dette er noe vi har tenkt på lenge, og sammen kom vi frem til at det er riktig å avslutte dette eventyret nå, selv om det er vemodig, sier Thomas og fortsetter:

- Vi er så heldige! Vi har hatt verdens beste jobb i snart 15 år, og har fått lov til å møte så mange herlige, imponerende og merkelige mennesker. Og vi har fått lov til å oppleve ting som ikke er så vanlige.

Duoen informerer om at de tar en pause fra skjermen etter siste sesong er ferdiggått i mai, men at de fortsatt ønsker å samarbeide med TV 2.

- Vi gleder oss til å finne på nye morsomme ting sammen med TV 2, sier duoen.

Denne saken er opprinnelig publisert på dagbladet.no.