«Parterapi»

Slutt for «Parterapi»

Kevin Vågenes avslører via Instagram at denne sesongen av «Parterapi» blir den siste.

SLUTT: «Parterapi» går mot slutten. Skjermbilde: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Det er vemodig å si at denne sesongen av Parterapi blir den siste, men vi har hele tiden ønsket å runde av mens vi selv fortsatt synes det er gøy», skriver Vågenes på Instagram.

Han takker alle som har sett på serien.

Vågenes sier til Dagbladet at han vil ta med seg karakterene fra den folkekjære serien til et soloshow.

- Det har vært utrolig gøy å lage noe som så mange har fått et forhold til. Det føles riktig å avslutte med sesongen som er ute nå. Nå venter nye prosjekter, og jeg gleder meg til å stå på scenen som disse karakterene på Latter i oktober, sier Vågenes til Dagbladet.

Han takker NRK for et godt samarbeid, og skriver at han ser fram til framtidige prosjekter med statskanalen.

TILBAKE: NRK og Kevin Vågenes viser fram to av de nye karakterene som blir å se i den nye «Parterapi»-sesongen - kan du se hvem det er? Video: NRK/Rød Løper Vis mer

- En smule frekt

Karakteren som har vært med fra starten er den pysete «Kjell Simen». Han har gjennom hele serien latt seg styre av den noe sure og strenge kona «Britt-Helen».

Hun har i tre sesonger blitt spilt av Marit Støre Valeur, som tror «Parterapi» har godt av å gi seg nå.

- Slik at Kevin kan skape, om mulig, enda bedre serier framover, sier Valeur til Dagbladet.

Hun forteller at det har vært veldig gøy å være med i serien.

- Selv om det å bli typecastet til rollen var en smule frekt, sier hun og ler.

Disse inspirerte karakterene

Årets sesong er den fjerde i rekken av Vågenes' serie om ulike par som går i terapi for å få forholdet til å funke. Flere av Vågenes sine karakterer er basert på velkjente norske profiler.

INFLUENSER-INSPIRASJON: Kevin Vågenes som rollefiguren Sara Eline, og Larry Ukhagbe som kjæresten Alex. Foto: Martin Hogsnes Solvang/ Seefood/ NRK
INFLUENSER-INSPIRASJON: Kevin Vågenes som rollefiguren Sara Eline, og Larry Ukhagbe som kjæresten Alex. Foto: Martin Hogsnes Solvang/ Seefood/ NRK Vis mer

Tidligere har Vågenes tatt inspirasjon fra blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen til karakteren «Sara Eline».

I den nye sesongen har han løftet blikket - og latt seg inspirere av venninna hennes, Fetisha Williams (kjent blant annet fra serien «Sophie Elises verden»).

- Hun har inspirert karakteren «Samantha». «Samantha» er en dame som overhodet ikke er redd for å gå i konflikt, og har en litt amerikansk «reality-attitude». Det virker ikke som det koster henne noe å gå i strupen på folk, og hun bytter sømløst mellom amerikansk og norsk. Hun har en stor personlighet, og det er mye drama rundt henne, sa Vågenes til Dagbladet.

Han har også avslørt at paret «Martine» og «Sander» er basert på «Paradise Hotel»-paret Martine Lunde (24) og Aleksander Sæterstøl (25).

LES OGSÅ: Slik setter de fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer