Slutt for Lance og Sheryl

Tour de France-helten Lance Armstrong planla ekteskap med rockedama Sheryl Crow. Nå er eventyret slutt.

Publisert

Bryllupet avlyst!


Lance Armstrong (34) vant Tour de France sju ganger på rad - og kapret i tillegg rockedama Sheryl Crow (43). De forlovet seg 5. september 2005, og det virket som en perfekt match - mellom to spreke og populære mennesker.


Men nå er det brudd - og nyheten slår ned som en bombe.


Sheryl har nylig vist brudekjoler for Allure Magazine i en stor reportasje. Og i intervjuet snakker hun om planene for sitt eget bryllup. Festen skulle stå i hjembyen til Lance, Austin i Texas.


Men i begynnelsen av februar sendte de to en felles pressemelding til ukebladet People, der de bekrefter bruddet.


- Vi har begge en dyp kjærlighet og respekt for hverandre, og vi ber alle om å respektere vårt privatliv i denne vanskelige tiden, skriver de to.


Grammy-belønte Sheryl Crow er kjent for listetopper som "All I Wanna do", "Tomorrow Never Dies" "If It Makes You Happy" og "Soak Up The Sun".


Lance Armstrong er tidenes beste syklist. Han har i tillegg overvunnet testikkelkreft, og skapt en stor veldedig organisasjon med LiveStrong. Hvis du ikke har hørt om det - så har du likevel sett at mange mennesker verden rundt går med gule plastarmbånd. Disse selges til inntekt for Armstrongs kreftfond - og har skapt både engasjement og mote!


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer