Slutt for Lance og Sheryl

Tour de France-helten Lance Armstrong planla ekteskap med rockedama Sheryl Crow. Nå er eventyret slutt.

Publisert
Sist oppdatert

Bryllupet avlyst!

Lance Armstrong (34) vant Tour de France sju ganger på rad - og kapret i tillegg rockedama Sheryl Crow (43). De forlovet seg 5. september 2005, og det virket som en perfekt match - mellom to spreke og populære mennesker.

Men nå er det brudd - og nyheten slår ned som en bombe.

Sheryl har nylig vist brudekjoler for Allure Magazine i en stor reportasje. Og i intervjuet snakker hun om planene for sitt eget bryllup. Festen skulle stå i hjembyen til Lance, Austin i Texas.

Men i begynnelsen av februar sendte de to en felles pressemelding til ukebladet People, der de bekrefter bruddet.

- Vi har begge en dyp kjærlighet og respekt for hverandre, og vi ber alle om å respektere vårt privatliv i denne vanskelige tiden, skriver de to.

Grammy-belønte Sheryl Crow er kjent for listetopper som "All I Wanna do", "Tomorrow Never Dies" "If It Makes You Happy" og "Soak Up The Sun".

Lance Armstrong er tidenes beste syklist. Han har i tillegg overvunnet testikkelkreft, og skapt en stor veldedig organisasjon med LiveStrong. Hvis du ikke har hørt om det - så har du likevel sett at mange mennesker verden rundt går med gule plastarmbånd. Disse selges til inntekt for Armstrongs kreftfond - og har skapt både engasjement og mote!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer