Slutt for Kate Winslet etter 4 måneder

- Hun ønsker å være alene, sier kilde nær Kate Winslet.

AVSLØRT I BAR OVERKROPP: Forholdet mellom Kate Winslet og modellen Louis Dowler ble bekreftet da dette bildet ble tatt i begynnelsen av august, med en løpende Dowler i bar overkropp ved siden av en syklende Winslet.  Foto: All Over Press
AVSLØRT I BAR OVERKROPP: Forholdet mellom Kate Winslet og modellen Louis Dowler ble bekreftet da dette bildet ble tatt i begynnelsen av august, med en løpende Dowler i bar overkropp ved siden av en syklende Winslet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Titanic»-stjernen Kate Winslets (35) kjærlighetsliv går på det ene isfjellet etter det andre. Etter at hun skilte seg fra sin andre ektemann Sam Mendes (45), var vennene hennes overbegeistret over at hun hadde funnet tonen med modellen Louis Dowler (35).

Men nå, bare fire måneder etter at romansen ble innledet, er forholdet over.

Paret møttes like etter at Winslet skilte seg fra «American Beauty»-regissøren Mendes etter sju år.

- Louis var bare det blandevannet Kate trengte etter sitt smertefulle brudd med Sam, og de hadde en fantastisk tid. Men de har innsett at forholdet deres ikke fungerer og Kate trenger mer tid til å være alene. Hun er veldig takknemmelig overfor Louis for at han hjalp henne med å finne tilbake gnisten etter at ekteskapet endte, men hun ønsker nå å konsentrere seg om karrieren og barna, sier en kilde nær Winslet ifølge Daily Mail.

- Hun føler at hun har hastet inn i ting, og ønsker å være alene for å finne ut hva hun vil, sier kilden.


Winslet har seks år gamle Joe, fra ekteskapet med Mendes, i tillegg til 10 år gamle Mia fra sitt tre år lange ekteskap med Jim Threapleton – som også er filmregissør.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun freaket ut under sex-scenen