Slutt for Karlsen og Holm

Jan Fredrik Karlsen rydder plass for større artister.

HALLELUJA: Sammen med Espen Lind, Kurt Nilsen og Alejandro Fuentes, skapte Askil norsk musikkhistorie. Men nå er han ikke stor nok for Jan Fredrik Karlsens selskap.
HALLELUJA: Sammen med Espen Lind, Kurt Nilsen og Alejandro Fuentes, skapte Askil norsk musikkhistorie. Men nå er han ikke stor nok for Jan Fredrik Karlsens selskap. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Askil Holm (26) har hatt eventyrlig suksess med "De nye gitarkameratene" de siste to årene.


I likhet med Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Espen Lind har også Askil vært representert av "idol"-dommer Jan Fredrik Karlsens (34) management, Playroom.


Nå er imidlertid Karlsen-samarbeidet slutt for Askil, som er den av de fire artistene som har hatt minst personlig kommersiell suksess.


- Dette er vemodig, men riktig for oss begge, sier Holm til VG, og legger vekt på at beslutningen om å gå hver sine veier er gjensidig.


Nyforlovede Jan Fredrik Karlsen er for tiden en av de aller mektigste i norsk musikk. Ifølge avisen er ikke et platesalg på rundt 30 000, slik Askil Holm har levert, lenger interessant for selskapet hans.


- Nå har vi kapasitet til å ta imot nye artister, dersom de riktige dukker opp, sier Karlsen ifølge VG. 


 Askil Holm kommer fortsatt til å ha kontakt med Jan Fredrik, ikke minst i forbindelse med "Halleluja"-jobber. I solokarrieren vil artisten satse på et tyngre rockeuttrykk enn det han har drevet med i det siste.


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer