SLUTT?: Ifølge kilder skal popgruppen Jonas Brothers være nære oppløsning. Foto: Stella Pictures
SLUTT?: Ifølge kilder skal popgruppen Jonas Brothers være nære oppløsning. Foto: Stella PicturesVis mer

Slutt for Jonas Brothers?

Brødrene avlyste en rekke konserter.

SEOGHØR.NO: Popgruppen Jonas Brothers, bestående av Kevin (25), Joe (24) og Nick (21), skal være nære å bryte opp. Det melder nettstedet TMZ.com.

Kilder forteller at de tre brødrene trekker i tre forskjellige retninger og at bandet har mistet sin identitet.

POPULÆRE: Brødrene har lenge vært en av USAs mest populære grupper og har hatt suksess både med film, tv og musikk. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Brødrene har lenge vært en av USAs mest populære grupper og har hatt suksess både med film, tv og musikk. Foto: Stella Pictures Vis mer

Jonas Brothers avlyste nylig hele sin kommende turné, bestående av 19 konserter, som etter planen skulle starte fredag.

TMZs kilder hevder at problemene oppsto da gruppen skulle velge ut hvilke nye låter de skulle ta med seg på turné og gi ut som singler. Hver og en av brødrene hadde forskjellige meninger og ville ta bandet i hver sin retning, fra pop til hard rock. Brødrene ble derimot enige om at det å gi ut noe nytt nå ville være en katastrofe, siden de forskjellige låtene ville virke ekstremt forskjellige.

Det spekuleres nå i om den avlyste turneen er første skritt på veien mot en oppløsning av gruppen, men enn så lenge skal ingen avgjørelse være tatt. Kilden forteller at brødrene skal treffes denne helgen for å forsøke å komme til enighet.

LES OGSÅ:   - Ja, vi har begynt å date