Slutt for Hugh og Jemima?

"Notting Hill"-stjernens flørtende blikk får kjæresten til å se rødt.

THE END?: Tonen mellom Jemima og Hugh har vært alt annet enn god den siste tiden. Foto: All Over Press
THE END?: Tonen mellom Jemima og Hugh har vært alt annet enn god den siste tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trøbbel i paradis!


SEHER.NO: For andre gang på like mange uker har High Grant (46) og kjæresten Jemima Khan (33) kranglet i full offentlighet. Nå hevder britiske tabloider at forholdet er i ferd med å rakne.


Under en premierefest for Hughs nye film "Music And Lyrics" denne uken, skal "Gutter er gutter"-skuespilleren ifølge The Mirror ha flørtet og kost seg voldsomt med andre kvinner. Kjæresten ble sittende forbannet i et hjørne, mens Hugh fortalte flere kvinner hvor nydelige de var.


- Jeg kan ikke kysse så mange flere kvinner i kveld, for jeg har allerede kranglet med Jemima, skal den britiske skuespilleren ha sagt.


Kjæresten ble sittende i hjørnet sitt og ringte til slutt til noen venner.


- Han ignorerer meg. Han har flust med andre damer på armen i kveld, skal Jemima ha sagt i telefonen.


- Jeg visste at dette ville skje, det er derfor jeg sitter her i hjørnet. Jeg er vant til det nå. Jeg har ringt noen venner fra skolen som kommer ned og holder meg med selskap.


DRØMMER OM BARN: Hugh vil elske flere enn seg selv


Krangelen føyer seg inn i en lang rekke disputter stjerneparet har hatt den siste tiden. Forrige måned ble de observert mens de kranglet voldsomt på Sunset Boulevard i LA - like ved der hvor Hugh en gang plukket opp prostituerte Divine Brown.


LES OGSÅ: Ikke invitert i eksens bryllup


Forrige uke satte gjestene i Jemimas bursdagsselskap kaffen i halsen da Hugh kalte henne en diktator og plageånd. Den temperamentsfulle skuespilleren har også benektet ryktene om at de planlegger å gifte seg.


- Folk må ikke tro det de hører. Jeg skal ikke gifte meg med henne, insisterer Grant.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer