- Slutt for fjerde gang

Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe skal ha gjort det slutt igjen.

AV-OG-PÅ: I ni år har Janne og Jan Fredrik hatt et av-og-på-forhold før det på ny tok slutt i fjor høst.  Foto: FameFlynet
AV-OG-PÅ: I ni år har Janne og Jan Fredrik hatt et av-og-på-forhold før det på ny tok slutt i fjor høst. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lykken brast - igjen for Jan Fredrik Karlsen og Janne Formoe. Det skriver TV 2. Paret har i ni år hatt et av-og-på-forhold og ha en datter.

Året etter at de fikk datteren gikk paret hvert til sitt, men ble sammen igjen fire måneder senere. Under en ferietur til Hellas i 2007 fridde Jan Fredrik til Janne, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt. Noen måneder senere fant de tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

Sommeren 2013 bekreftet Karlsen at de to nok en gang var et par. 

– Jeg har kommet til den konklusjonen at Janne er min store kjærlighet. Det beskriver vel egentlig alt. Etter ni år har jeg og mine følelser, min kropp, mitt intellekt – mitt alt – blitt enige om at det er min store kjærlighet, sa TV-profilen til VG i juni. 

Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen traff hverandre for første gang i forbindelse med innspilling av TV 2-programmet «Senkveld» på våren i 2004. 
 
Karlsen vakte stor oppsikt da han i full offentlighet gikk på scenen på karaokebaren Zinatra i Drammen og proklamerte kjærligheten til den søte Kristiansands-jenta til tonene av Robert Palmers klassiker «Addicted To Love».
 
Seoghør.no har snakket med Jan Fredrik Karlsen som ikke ønsker å kommentere saken.
 
LES OGSÅ: Bekrefter brudd etter 22 år som ektepar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer