Slutt for «Celebert selskap»?

TV3-kjendisene kan ha spist sin siste middag sammen.

KJENDISKOKKER FOR SISTE GANG: Neste uke sendes foreløpig siste program av TV3s middagsprogam «Celebert selskap». Programmet har tapt kampen om seerne i konkurranse med TVNorges liknende program «4-stjerners middag». Foto: TV3
KJENDISKOKKER FOR SISTE GANG: Neste uke sendes foreløpig siste program av TV3s middagsprogam «Celebert selskap». Programmet har tapt kampen om seerne i konkurranse med TVNorges liknende program «4-stjerners middag». Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: TV-kanalene TV3 og TVNorge har denne våren kjempet en tøff kamp om matglade TV-seere med sine nesten like middagsgjest-program «Celebert selskap» (TV3) og «4-stjerners middag» (TVNorge).

Og resultatet så langt vitner om en klar seier til TVNorge-kjendisene, som har åpnet sine kjøkken for hverandre og TV-kameraene.

Med en rekord på 324.000 seere ligger deres seertall høyt over «Celebert selskaps» beste notering på 117.000 seere.

Neste uke sender TV3 sitt foreløpig siste program med kjendiskokker i hovedrollen, og foreløpig er det ikke avtalt å lage noen nye episoder.

Presseansvarlig Glenn Ø. Støldal legger ikke skjul på at kanalen har vært skuffet over seeroppslutningen til «Celebert selskap» - som til tider har vært nede i 56.000 seere.

- Det er ingen hemmelighet at vi gjerne skulle ha sett litt høyere tall, men jeg tror det hadde gått mye bedre, hvis vi ikke hadde vært i direkte konkurranse med et annet matprogram. TVNorge vant nok en del tilhengere på at de startet sine sendinger litt før oss den første sesongen, sier han til Seher.no.

Elin Sogn, Svein Østvik og Kathrine Sørland er blant kjendisene som denne våren har vartet opp med matretter på TV3, men Støldal vil foreløpig ikke si noe om programmets fremtidsutsikter.

- Vi har fortsatt tro på konseptet, men bestemmer oss ikke før senere om det skal lages flere episoder. Det avhenger ikke bare av seertall, men også hva slags andre programmer vi vil sende, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: Se, hvem som synger her!

Se Svein Østviks ulykke i «Celebert selskap»:
[obj:media:8305]