Kate Beckinsale og Pete Davidson:

- Slutt etter tre måneder

Duoen skal nå ha gått hver til sitt.

BRUDD: Stjernparet var svært kjærlige mot hverandre selv om det var fotografer til stede. Nå skal forholdet derimot være over. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Stjernparet var svært kjærlige mot hverandre selv om det var fotografer til stede. Nå skal forholdet derimot være over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar ble det kjent at Hollywood-stjernen Kate Beckinsale (45) hadde funnet lykken med den 20 år yngre komikeren Pete Davidson (25).

Ryktene om at en romanse var på gang mellom de to hadde allerede svirret i en måneds tid etter at de først ble sett i het flørt under Golden Globe Awards i begynnelsen av januar.

Siden den gang har duoen vist seg sammen en rekke ganger, og de har ikke vært redde for å skjule følelsene for hverandre. Mens de har fartet rundt på ulike eventer i Los Angeles har de både holdt hender og klint i full offentlighet.

Men nå skal Kate og Pete ha gjort det slutt.

Saken fortsetter nedenfor.

«Beholder vennskapet»

- Forholdet er over, fortalte en kilde til E! News torsdag.

Ifølge nettstedet skal fansen allerede for en stund siden ha begynt å spekulere om de to hadde brutt med hverandre, fordi de ikke har vist seg sammen den siste perioden.

Den korte romansen skal ha gått over av seg selv, og det skal ikke ligge noe dramatikk bak bruddet.

- De snakker sammen fremdeles og er gode venner, delte kilden videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv om de bare var kjærester i noen få måneder, rakk Kate blant annet å introdusere Pete for foreldrene sine, skriver nettstedet. Forholdet fikk også enorm oppmerksomhet i media, mye på grunn av den store aldersforskjellen på 20 år. Kate har faktisk selv en datter som bare er fem år yngre enn Davidson.

Sist måned slo «Saturday Night Live»-stjernen selv tilbake på kritikken rundt aldersforskjellen i sitt eget show.

Han skal blant annet ha trukket frem en rekke andre stjerner som er i samme situasjon, og lagt til at det ikke plaget ham selv eller Beckinsale, før han avsluttet med å si at fremtidige spørsmål omkring temaet kunne rettes til andre personer, skrev TMZ.

Ble advart

Før Davidson falt for «Pearl Harbour»-stjernen var han i et virvelvind forhold med Ariana Grande (25). Paret rakk å bli kjærester, flytte sammen, skaffe seg matchende tatoveringer og forlove seg - i løpet av en periode på under et halvt år.

Da han kun fire måneder senere begynte å date Beckinsale, ble han advart mot henne av skuespillerens eks-kjæreste, Matt Rife (23).

- Det var … komplisert. Definitivt. Det var oppturer og nedturer. Men hun har gått videre, og jeg er glad for det. Jeg håper de begge får det de ønsker ut av dette, sa Rife til TMZ.

Selv om 23-åringen ønsket paret hell og lykke, var det tydelig at han selv satt på noen dyrekjøpte erfaringer etter et turbulent forhold med Beckinsale.

På reporterens oppfordring kom han nemlig med følgende råd til Davidson:

- Eh … Mann til mann? Kom deg vekk! svarte han, før han la til:

- Nyt det. Nyt det mens du kan. Jeg håper de begge er lykkelige, jeg håper det kan utvikle seg til et etablert, godt forhold (...) Jeg har ikke så mange gode råd, men bare vær forsiktig!

LES OGSÅ: - Bekrefter Kylie Jenner ekteskapet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer