Cara Delevingne og Ashley Benson:

- Slutt etter nesten to år som kjærester

Stjerneparet skal ha holdt bruddet skjult i en måned.

OVER: Ifølge People skal Cara Delevingne og Ashley Benson ha gått hver til sitt. Her koser paret seg sammen under US Open i New York i september i fjor. Foto: NTB Scanpix
OVER: Ifølge People skal Cara Delevingne og Ashley Benson ha gått hver til sitt. Her koser paret seg sammen under US Open i New York i september i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da Cara Delevingne (27) og Ashley Benson (30) ble sett kyssende i full offentlighet på en flyplass i London i august 2018, begynte romanseryktene å svirre for fullt.

Først ett år senere bekreftet duoen at de var kjærester, og i etterkant har det også blitt spekulert på om de to både har forlovet seg og giftet seg i all hemmelighet.

Nå skal det derimot være slutt mellom jentene. Det melder flere amerikanske medier, deriblant People.

- Opp- og nedturer

«Cara Delevingne og Ashley Benson har gått separate veier», skriver nettstedet onsdag, og legger til at flere kilder hevder at supermodellen og skuespilleren gikk fra hverandre i begynnelsen av april.

Videre skriver People at Delevingne har tilbrakt tid med venninnene Kaia Gerber (18), Margaret Qualley (25) og hennes søster Rainey Qualley (30), mens hun har vært i karantene som følge av coraonaviruset.

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

- Cara og Ashley har alltid hatt sine opp- og nedturer, men nå er det slutt. Forholdet gikk over av seg selv, forteller en kilde.

Ifølge E!News skal duoen også ha fjernet flere av bildene av hverandre på sosiale medier.

Jentenes talspersoner har foreløpig verken avkreftet eller bekreftet det angivelige bruddet.

Bruddrykter før jul

Dette er ikke første gang bruddryktene mellom Delevingne og Benson har svirret.

Like før jul meldte ET Online at Cara, kjent fra blant annet «Suicide Squad» og «Paper Towns», på sosiale medier annonserte at hun og Ashley hadde brutt med hverandre.

I Twitter-meldingen, som nettstedet hadde en skjermdump av, stod det følgende:

«Ashley og jeg har gjort det slutt».

Ifølge ET Online lå bruddmeldingen ute i rundt 20 minutter før den ble slettet.

Den oppsiktsvekkende nyheten fikk flere fans til å sperre opp øynene. Men ifølge E! News var imidlertid ikke dette innlegget det eneste som ble delt på 27-åringen Twitter-profil.

Det dukket også opp andre innlegg om blant annet utdeling av tusen gratis iPhoner, og om en nyopprettet privat Instagram-profil. Disse innleggene ble for øvrig også slettet i etterkant, skrev nettstedet.

Flere spekulerte derfor på om supermodellens Twitter-profil hadde blitt utsatt for hacking.

Under et døgn etter bruddnyheten avkreftet også Benson at det var slutt mellom dem.

Da hun delte et nytt bilde på Instagram, strømmet det raskt på med spørsmål i kommentarfeltet og i kommentarfeltet om det faktisk var over mellom henne og Hollywood-stjernen.

- Slo du opp med Cara?, spurte en fan.

Og det tok ikke lang tid før Benson svarte følgende:

- Nope.

Vis mer

«Såret av menn»

Det var sommeren 2015 at Cara sto frem som bifil da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark (38), også kjent som St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, fortalte hun til Vogue.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette er noe av grunnen til at hun hadde slitt med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte hun.

Siden den gang har Delevingne blitt koblet til flere kjente kvinner, som blant annet «Lost»-stjernen Michelle Rodriguez (42) og datteren til avdøde Michael Jackson, Paris Jackson (22).

Til Net-A-Porter fortalte Cara i høst at hun tidligere også har satt pris på romansene hun har hatt med menn, men at hun har endt opp med å bli såret for mange ganger av det motsatte kjønn.

- Jeg elsket menn helt fra jeg var veldig ung. Jeg forelsket meg i gymlæreren min som femåring. Han giftet seg med en annen gymlærer, og da gråt jeg i flere uker. Jeg hadde en kjæreste i fire år før han forlot meg, og jeg ble sammen med bestevennen hans. Men kontinuerlig har jeg blitt såret av menn, om igjen og om igjen. Men det er ikke derfor jeg er homofil.

LES OGSÅ: Gravid fem måneder etter sønnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer