«Allsang på grensen»

Slutt etter 16 år

Sommerens «Allsang på grensen» blir det siste.

SLUTT: Katrine Moholt og Stian Thorbjørnsen har ledet programmet de siste årene. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SLUTT: Katrine Moholt og Stian Thorbjørnsen har ledet programmet de siste årene. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Allsang på grensen» har samlet tusenvis av publikum til Fredriksten festning i Halden siden 2007. De siste årene har det TV 2-sendte sommerprogrammet blitt ledet av Stian «Staysman» Thorbjørnsen (39) og Katrine Moholt (48).

Etter sommeren 2022 er det slutt etter 15 sesonger. Det opplyser TV 2 i en pressemelding.

«LINDMO»: Da Stian «Staysman» Thorbjørnsen gjestet Lindmo på NRK, fortalte han om hvorfor han forandret livsstilen sin. Fra å veie 122 kilo og ha et kosthold i stor grad bestående av chips og øl, begynte han å gå lange turer. Video: NRK Vis mer

- Alt har en ende, og de færreste tv-programmer får like lang levetid som «Allsang på grensen». Når vi nå velger å tenke nytt så gjør vi det med en visshet om at vi samtidig går ned «med flagget til topps». Vi lukker «Allsang»-kapittelet med fortsatt gode seertall, og med en avslutningssesong som kommer til å bli fantastisk, sier kanaldirektør i TV 2, Trygve Rønningen, i pressemeldingen.

Moholt har ledet programmet samtlige sesonger.

- Dette prosjektet har vært en glede fra dag én. Og at vi har fått lage programmet så lenge er rett og slett fantastisk i en TV-tid der fornyelse og endringer skjer så fort. Vi har laget noe som har betydd mye for somrene til folk, sier Moholt til TV 2.

SLUTT: Herman Flesvig røper hvorfor det er slutt for braksuksessen «Førstegangstjenesten» etter bare to sesonger. Vis mer

Hun forteller videre at hun synes det er vemodig å gi seg, men at hun er glad for å avslutte på topp, ifølge kanalen.

- En epoke er over, men jeg vet jo at allsang som konsept vil bestå på festivaler, på konserter og forhåpentligvis på verandaer og balkonger hjemme hos allsangpublikumet, sier hun videre.

Moholt legger ikke skjul på at hun ser frem til å ha sommerferie for første gang på 16 år.

LES OGSÅ: Kuttet ut alkoholen: - Har klikket fullstendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer