TRUER MED Å  BLI GRAVID: Hvis plateselskapet presser Katy Perry mer nå, så kommer hun til å bli gravid. Foto: Stella Pictures
TRUER MED Å BLI GRAVID: Hvis plateselskapet presser Katy Perry mer nå, så kommer hun til å bli gravid. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Slutt, ellers blir jeg gravid!

Katy Perry truer med drastiske tiltak...

SEHER.NO: Det tar på å være en hardt arbeidende popstjerne - bare spør Katy Perry (25). Men nå har hun fått nok av stresset, og truer med drastiske tiltak.

- Jeg har sagt til plateselskapet mitt at hvis de fortsetter å presse meg, så kommer jeg til å bli gravid, sier Perry til The Sun.
 
I sommer slipper Perry sitt andre album, og promoteringen for hennes nye plate er planlagt å bli massiv. Men nå orker ikke sangeren mer.

- Jeg har full rett til å ha ubeskyttet sex, sier hun.

Katy ble sett på flyplassen i LA i går, på vei til en romantisk tur til Indias Taj Rambagh, Palace Hotel, sammen med sin forlovede Russel Brand (34) for å planlegge det forestående bryllupet.

Kanskje er det både brullyp og barn i vente for stjerneparet, skriver DailyMail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Savner å ha sex med andre