Tom Cruise og Emily Blunt:

- Slutt å være så pysete

Ble utsatt for krass kritikk av medskuespilleren.

KOLLEGAER: Emily Blunt og Tom Cruise under premieren av «Edge of Tomorrow» i New York i 2014. Foto: Jon Furniss / Invision / NTB
KOLLEGAER: Emily Blunt og Tom Cruise under premieren av «Edge of Tomorrow» i New York i 2014. Foto: Jon Furniss / Invision / NTB Vis mer
Publisert

I 2014 rullet science fiction-filmen «Edge of Tomorrow» over kinolerreter verden over. Hovedrollene ble spilt av Emily Blunt (39) og Tom Cruise (60), og begge portretterer soldater med et felles oppdrag - nemlig å redde jorda og menneskene fra romvesener.

I en fersk podkastepisode av «SmartLess», som ble sluppet mandag, er Blunt gjest og der kan hun røpe oppsiktsvekkende detaljer fra da hun og Cruise spilte inn science fiction-filmen for åtte år siden. Det melder Los Angeles Times.

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

39-åringen skal ha blitt utsatt for krass kritikk og det som kan sies var svært tøff kjærlighet av «Top Gun»-stjernen. Det hele skal ha startet med utrustningen de måtte bære.

- Vi måtte ha på oss noen enorme drakter, som jeg tror hadde vært helt fantastiske om vi hadde brukt spesialeffekter på dem, men vi ville gjøre det på en taktil måte.

Ifølge Blunt skal drakten hun måtte ha på seg ha veid hele 38 kilo, noe som gjorde at det var lettere sagt enn gjort å bevege seg rundt i dem.

- Det var så tungt. Første gang jeg tok den på begynte jeg å gråte, og Cruise visste ikke hva han skulle gjøre.

INGEN RESPEKT: I et intervju med «Piers Morgan Uncensored» langet skuespiller Mickey Rourke ut mot kollega Tom Cruise. Video: Talk TV Vis mer

Hun forteller vider at han skal ha stirret på henne mens hun stadig fikk mer og mer panikk, og begynte å tvile på om hun i det hele tatt klarte å komme seg gjennom opptaket med drakten på - og hun begynte derfor å gråte igjen.

Det Cruise deretter skal ha sagt, var ikke noe Blunt var forberedt på i det hele tatt.

- Han bare stirret på meg i lang tid, uten å vite hva han skulle gjøre, og etter hvert sa han bare: «Kom igjen, slutt å være så pysete, ok?», forteller hun i podkasten.

Den massive drakten var derimot ikke den eneste utfordringen Blunt angivelig møtte på på filmsettet. Hun skal i tillegg ha skadet både ribbena og kragebenet, og «Edge of Tomorrow» ble dermed en filmjobb hun ikke glemmer med det første.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjelte ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

LES OGSÅ: Se, så stor hun har blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer