Kim Cattrall:

- Slutt å utnytte tragedien vår

Kim Cattrall raser mot sin tidligere «Sex and the City»-kollega etter brorens dødsfall.

UVENNER: Kim Cattrall har i et nytt innlegg uttalt at hun ikke ønsker Sarah Jessica Parkers støtte eller vennskap. Foto: NTB Scanpix
UVENNER: Kim Cattrall har i et nytt innlegg uttalt at hun ikke ønsker Sarah Jessica Parkers støtte eller vennskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Fra utsiden kan det virke som at skuespillerne i TV-suksessen «Sex and the City» er like gode venner privat som på skjermen.

Serien skildrer et tett vennskap med fire venninner som støtter hverandre i både oppturer og nedturer, men i virkeligheten ser det ut til at pipa kan ha hatt en helt annen lyd.

Den siste tiden har det nemlig haglet mellom de to skuespillerkollegene Kim Cattrall (61) og Sarah Jessica Parker (52), som spilte Samantha og Carrie i den verdenskjente serien.

Saken fortsetter nedenfor.

UVENNER: Kim Cattrall har i et nytt innlegg uttalt at hun ikke ønsker Sarah Jessica Parkers støtte eller vennskap. Foto: NTB Scanpix
UVENNER: Kim Cattrall har i et nytt innlegg uttalt at hun ikke ønsker Sarah Jessica Parkers støtte eller vennskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det hele startet allerede i oktober, da Cattrall i et intervju med talkshow-verten Piers Morgan (52) avslørte følgende til publikum:

- Vi har aldri vært venninner. Vi har vært kolleger, og på en eller annen måte er det et veldig sunt sted å være, fortalte hun ifølge People.

Uttalelsen kom i kjølvannet av den brutale beskyldningen Sarah Jessica Parker gikk ut med mot Cattrall i oktober. Da la hun skylden på kollegaen for at det ikke ble noe tredje film av TV-suksessen.

- Vil ikke ha din støtte

Og nå, fire måneder senere, har forholdet kjølnet ytterligere.

Tidligere denne måneden gikk Cattrall ut med en etterlysning av sin egen bror, som kort tid senere tragisk nok ble funnet død.

I etterkant har 61-åringen tatt til sosiale medier for å takke både fans og kollegaer for den varme støtten hun har mottatt i den vanskelige tiden. Men det er ikke dermed sagt at hun setter pris på alle kondolansene.

Saken fortsetter nedenfor.

ISFRONT: Utad har mye tydet på at Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker har vært svært gode venner, men sannheten er en helt annen. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Utad har mye tydet på at Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker har vært svært gode venner, men sannheten er en helt annen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lørdag deler nemlig Cattrall et innlegg på Instagram hvor hun spesifikt sender et stikk mot Sarah Jessica Parker.

- Jeg trenger ikke din kjærlighet og støtte i denne tragiske tiden, Sarah Jessica Parker, står det.

Under bildet har hun også lagt ved en lang tekst hvor hun skriver konkret at hun verken ønsker kondolanser eller støtte fra Parker.

- Moren min spurte meg i dag om «når vil Sarah Jessica Parker, den hykleren, la deg få være i fred?». At du om igjen og om igjen tar kontakt er en smertefull påminnelse om hvor grusom du virkelig var da og nå. La meg gjøre dette veldig klart, hvis jeg ikke allerede har gjort det. Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver for å fortelle deg en siste gang at du må slutte å utnytte vår tragedie for å få tilbake ditt «snill pike»-stempel.

Overfor Entertainment Tonight har Parker senere forsvart sin kondolanse.

- Hvis du har noen i livet ditt, enten du har kontakt med dem eller ikke, som har det vondt av en eller annen grunn, vil du instinktivt ønske å uttrykke kondolanser eller sorg eller bare la dem vite at du tenker på dem.

Feiden mellom de to stjernene startet da Sarah Jessica Parker i oktober la skylden på Kim Cattrall for at det ikke ble noe av en tredje film av TV-suksessen.

Ifølge Parker skal Cattrall helt fra starten av ha vært interessert i en ny «Sex and the City»-film, men på grunn av 61-åringens høye krav og diva-oppførsel førte det til at planene ble avlyst.

I ettertid har Cattrall avvist påstandene, og kommet med sylskarpe replikker tilbake mot sin skuespillerkollega.

- Sarah kunne vært snillere. Jeg vet ikke hva problemet hennes er, sa Cattrall i TV-showet «Life Stories», og la til at svaret alltid har vært nei angående en ny film.

- Det var i desember i fjor i en samtale med produsentene, og mitt svar var enkelt. «Takk skal dere ha, men nei takk. Jeg har det bra som det er», fortalte hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET I OSLO: Sarah Jessica Parker skryter av kebaben og gravlaksen hun har spist i den norske hovedstaden, mens Gerard Butler føler seg litt hjemme her. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Takket nei

Da Cattrall ble intervjuet av Fredrik Skavlan i september, avslørte skuespilleren at hun opprinnelig også takket nei til å spille i «Sex and the City».

- Du må gå 20 år tilbake i tid, og du må tenke på hva det betydde å være 40 år for 20 år siden, forklarte Cattrall, som var 41 år da hun fikk tilbud om rollen.

Hun fortalte at på grunn av aldersdiskriminering, ikke bare fra andre, men også fra seg selv, tenkte hun at hun ikke kom til å klare å spille Samantha.

- Jeg tror det var på grunn av samfunnet, som fortalte meg at når du er 40 må du roe deg ned, og spille mødre og tanter, eller lederen av et firma, sa hun.

​LES OGSÅ: - Det går mot slutten for prins Henrik

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer