Atle Pettersen ble robbet:

- Slutt å ta ting som ikke er ditt

Programlederens dag startet ikke helt som forventet.

KJEDELIG START PÅ DAGEN: Atle Pettersen oppdaget tidligere i dag at han hadde blitt ranet. Her er han avbildet på den røde løperen før Spellemannprisen 2017. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
KJEDELIG START PÅ DAGEN: Atle Pettersen oppdaget tidligere i dag at han hadde blitt ranet. Her er han avbildet på den røde løperen før Spellemannprisen 2017. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld har artist, låtskriver og programleder Atle Pettersen (29) premiere på «Vår hyllest til Beatles» på Chat Noir i Oslo sammen med Bjarte Hjelmeland (48), Inger Lise Rypdal (68), Jørn Hoel (61) og Lise Karlsnes (38).

Premieren skal feires med storslått fest på Chat Noir, noe sangerne har gledet seg lenge til.

Dagen startet imidlertid ikke helt som planlagt for 29-åringen.

Tidligere i morges oppdaget han nemlig at noen hadde brutt seg inn i bilen hans, og stjålet utsyr til flere tusen kroner.

Det hele delte han i sosiale medier.

- Hei, du som brøt deg inn i bilen min og stjal gitar og alt av utstyr jeg har. F**k deg! Skrev han til bildet han la på Instagram-stories.

- Jeg var dum

Til Se og Hør forteller Atle han fikk sjokk da han oppdaget at noen hadde brutt seg inn i bilen hans.

- Det som er mest dritt er at harddisker med mye verdifullt materiale og arbeid også ble tatt. Heldigvis hadde jeg tatt backup av det meste av det.

- Jeg var dum som ikke tok det med meg inn dagen før. Det er irriterende å tenke på, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.