- Slutt å syte

Jan Fredrik Karlsen slår tilbake mot artistenes klagekonsert.

LEI AV MAS: Mens enkelte artister klager over dalende platesalg, syntes Jan Fredrik Karlsen at de heller burde benytte seg av fremtidens muligheter. Foto: SCANPIX
LEI AV MAS: Mens enkelte artister klager over dalende platesalg, syntes Jan Fredrik Karlsen at de heller burde benytte seg av fremtidens muligheter. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Digitalisering av musikkindustrien har den siste tiden fått mange artister til å svette, men Jan Fredrik Karlsen (38) nekter å høre på sutring fra de han kaller «avdankende dinosaurer».

- Det har blitt opplest og vedtatt av musikkbransjen er i krise. Men det er den ikke. Musikkindustrien fortjener ikke denne omtalen når det aldri har vært så mye penger i omløp som det er nå, skriver Karlsen i kronikken «Kan jeg få en friskemelding» i Dagbladet i dag.

Han mener at istedenfor å klage burde artister utnytte muligheter som ligger foran dem.

En av dem som kan vinne Spellemannspris i kveld er Maria Mena (25), som før jul gikk sterkt ut med å kalle streamingtjenesten Spotify for ran.

- Har du noen gang hørt en artist som får en ekte hit, klage over inntektene? Det er bare de som aldri får solgt ei plate som klager over de manglende inntektene på platesalg, skriver han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pusher grenser for TV Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer