- Slutt å røyke marihuana, din lille dritt

Mark Wahlberg råder Justin Bieber til å ta seg sammen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Justin Bieber (19) er stadig i vinden for tiden, men det er ikke lenger hans musikalske presentasjoner som får mest spalteplass. Den unge popstjernens oppsiktsvekkende oppførsel de siste månedene har nemlig hisset på seg både fans, foreldre og andre Hollywood-stjerner.

Nylig gikk Biebers venninne Miley Cyrus (20) ut og sa at «Never Say Never»-sangeren oppførte seg som en «dust», og nå er den tidligere badboyen Mark Wahlberg (42) nestemann ut i rekken til å kritisere ham, og gi ham et par råd på veien.

- Justin, nå må du høre! Ikke vær så slem. Du må oppføre deg fint, trekke opp buksa og gjøre din mor stolt. Og slutt å røyke marihuana, din lille dritt, sier han i et intervju med The Sun, ifølge RadarOnline.com.

Men til tross for kritikken innrømmer Wahlberg at Biebers opprør blekner i forhold til hvordan han selv oppførte seg som ung.

- Han er en tenåring som lever i en helt annen tid. Jeg havnet i fengsel før jeg spilte inn noen plate, og jeg tror ikke han har sittet inne, forteller Wahlberg.

Dette stemmer i alle fall foreløpig, men Bieber risikerer rettslige følger etter at han spyttet på en DJ i Cleveland i USA etter en krangel sist måned, og han er også under etterforsking for en slåsskamp som skjedde utenfor en nattklubb i Hamptons nylig.

- Karrieren kan ta slutt før du aner det, så du kan likeså godt gjøre det beste du kan mens du fremdeles holder på, er Marks råd til Justin.

LES OGSÅ:   Gikk ned 14 kilo på tre uker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer