LEI AV ARTISTER SOM SPILLER PÅ SEX: Bette Midler sier til The Daily Telegraph at hun er lei av kvinnelige artister som spiller på sex. Ett av eksemplene hun trekker frem, er Ariana Grande. Foto: All Over Press/YouTube
LEI AV ARTISTER SOM SPILLER PÅ SEX: Bette Midler sier til The Daily Telegraph at hun er lei av kvinnelige artister som spiller på sex. Ett av eksemplene hun trekker frem, er Ariana Grande. Foto: All Over Press/YouTubeVis mer

- Slutt å hore deg ut

Bette Midler har fått nok av popstjernen Ariana Grandes dristige videoer.

SEOGHØR.NO: Bette Midler har siden 1970-tallet vært en av USAs mest kjente kvinnelige artister og skuespillere.

Nå har 68-åringen ifølge Daily Telegraph sett seg lei på unge kvinnelige artister, som hun mener bevisst spiller på sex for å bli populære.

En av de som får unngjelde er Ariana Grande (21) og hennes video til hitlåten «Love Me Harder».

- Slutt å hore deg ut

- Det er alltid overraskende å se en artist som Ariana Grande med den høye stemmen, som sklir rundt på en sofa. Det ser idiotisk ut. Jeg skulle ønske folk ba henne slutte.

- Men jeg er ikke moren eller manageren hennes. Kanskje de sier til henne at det er det som må til. Sex har alltid solgt.

- Men du trenger ikke hore deg ut for å slå igjennom. Du trenger virkelig ikke gjøre det, sier Midler, som er best kjent for monsterhiten «Wind Beneath My Wings».

Ariana Grande har foreløpig ikke svart på Bettes utfall.

Svevde over hodene

Hun viste imidlertid at hun kan kunsten å skaffe seg oppmerksomhet, da hun tidligere denne måneden ankom MTV Europe Music Awards-scenen på spektakulært vis.

Hun ga tilskuerne hakeslepp da hun gikk på scenen for å fremføre hitlåtene «Problem» og «Break Free».

Ariana startet bak i salen og satte seg i en stol som svevde høyt over hodene på publikum, før hun landet på hovedscenen for å fortsette sin opptreden.

Se stuntet her:

En av de som ble mest imponert, var Ariana kjæreste , rapperen Big Sean.

Han la ikke skjul på sin beundring for Ariana på Twitter, etter stuntet.

«Shine bright, my baby. U look amazing» skrev han på sin Twitter-side ifølge MTV News,

Ariana kunne også juble over å vinne prisene «Årets kvinnelige artist» og «Beste sang» for låten «Problem»

LES OGSÅ: Nå bekrefter hun forholdet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.