FRUSTRERT: Naomi vil ha kloa i den uærlige sjelen som utgir seg for å være henne. Foto: All Over Press
FRUSTRERT: Naomi vil ha kloa i den uærlige sjelen som utgir seg for å være henne. Foto: All Over PressVis mer

Slu Naomi-kopi prøver seg

Dobbeltgjenger prøver å høste fruktene av Naomi Campbells kjendisstatus.

Copycat!


SEHER.NO: Naomi Campbell (36) er rasende og svært bekymret etter å ha fått vite at en ukjent dobbeltgjenger prøver å nyte godt av hennes kjendisstatus i London.


Den ukjente bedragersken skal blant annet ha prøvd å ta seg inn på Oasis' stjernespekkede party tidligere denne uken for å kose seg med litt gratis mat og drikke, men ble avslørt av stedets dørvakter.


LES OGSÅ: Diddy skrek til Naomi


Ifølge The Mirror, skal Naomi-kopiens dårlige parykk og billige kåpe ha fått alarmklokkene til å ringe. Nå har supermodellen selv bedt avisens journalister hjelpe henne å fange dobbeltgjengeren.


- Jeg stoler på dere, jenter - dere må få dette i avisen så vi kan fange henne. Dette er ikke riktig, skal supermodellen ha sagt.


SE HER: Naomi drømmer om barn


Naomi har i løpet av de siste åtte årene blitt anmeldt for overfall hele ni ganger. Vi synes synd på den stakkars svindleren når Naomi får kloa i henne...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.