Sløyfet ikke jubelen

- Han har tydeligvis tatt på seg sløyfa i limousinen.

SLØYFET IKKE JUBELEN: Jean Dujardin var nok langt mer opptatt av å bli kåret til beste mannlige hovedrolle for prestasjonen i The Artist enn at motekritikerne slaktet sløyfebruken hans. Foto: All Over Press
SLØYFET IKKE JUBELEN: Jean Dujardin var nok langt mer opptatt av å bli kåret til beste mannlige hovedrolle for prestasjonen i The Artist enn at motekritikerne slaktet sløyfebruken hans. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jean Dujardin (39) har hatt stor suksess med den stilige stumfilmen «The Artist». Natt til mandag fikk han prisen for beste mannlige hovedrolle under Oscar-utdelingen.

Men om han har vunnet filmkritikerne og publikums hjerte i rollen som George Valentin, fikk ikke den stilige franskmannen like mye ros av motekritikerne under nattens Oscar.

For Dujardin bar smokingsløyfen på skjeive på den røde løperen. Det fikk blant annet motekritikerne under NRKs direktesending til å reagere.

- Når det gjelder mennene er det mye enklere. De kommer i smoking, eller muligens i svart dress, sa designer Kjell Nordström, før bildene av Dujardin rullet over skjermen.

- Han har tydeligvis tatt på seg sløyfa i limousinen, uttalte moteblogger Marianne Theodorsen under sendingen.

- Ja, det må ha vært litt for mye champagne i den bilen der for Jean Dujardin, som nesten er den nye Clark Gable. Han er fantastisk kjekk og kommer unna med det meste, sa Nordström.

Men akkurat det var selvsagt ikke i fokus for Dujardin selv, som var svært lykkelig over prisen for beste mannlige hovedrolle.

- Takk for denne fantastiske gaven. Og kona mi, jeg elsker deg, sa Dujardinm, før han brøt ut i fransk jubel på scenen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hyllet etter 33 år i konas skygge

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer