- Sloss om samme mann!

Paris stjal hennes mann. Slik blir det bråk av!

SLÅTT: Det gikk hardt for seg på kjendisklubben Hyde i går. Foto: All Over Press
SLÅTT: Det gikk hardt for seg på kjendisklubben Hyde i går. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nettstedet TMZ.com melder i dag at jetsetteren Paris Hilton (25) og modellen Shanna Moakler (31) i natt anmeldte hverandre.

Foranledningen var at Paris (25) i det siste har datet Shannas ekskjæreste, Blink 182-trommisen Travis Barker, noe som tydeligvis ikke faller i god jord for den vakre modellen. Bare les videre:

Les mer om Travis' og Shannas skilsmisse her.

For etter at Paris hadde vært på magasinet Rolling Stones fest i Los Angeles, gikk hun til kjendisklubben Hyde. Der ventet Shanna.

- Rundt klokken 01.00 ble hun angrepet av Shanna på Hyde, som først  begynte å rope forferdelige ting til henne, forteller Paris Hiltons talsmann, Elliot Mintz i dag til nettstedet.

Hilton har fortalt politiet at Moakler slo henne hardt i kjeven med en knyttneve mens hun ropte og skrek, og at den tidligere playboymodellen til slutt måtte bli holdt tilbake av flere mennesker.

Se videoen av Paris' hete kyss med Travis på dansegulvet her.
(ekstern link - kan være noe ustabil)

- Jeg rørte henne aldri, skriver Moakler i sin anmeldelse. Hun skriver også at Paris selskap den kvelden, greske Stavros Niarchos, kastet en drink i hodet på henne.

Et vitne på nattklubben, forteller også at Stavros dyttet Travis' eks ned ei trapp!

Lily Allen forteller at hun også skal ta Paris!


- Jeg har anbefalt Paris å kontakte advokaten sin, slik at hun kan få gitt Moakler besøksforbud. Denne irrasjonelle og farlige oppførselen hennes må stoppe!

Au da ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer