- Sloss og tisset på seg!

Hvis du trodde skilsmissen mellom Macca og Heather var dramatisk, må du lese dette:

UKONTROLLERT: - Han mistet ofte kontroll over både blæra og tarmene, så han urinerte og bæsjet på seg, skriver eks-kona til David Hasselhoff. Foto: AP/Scanpix
UKONTROLLERT: - Han mistet ofte kontroll over både blæra og tarmene, så han urinerte og bæsjet på seg, skriver eks-kona til David Hasselhoff. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har vært et drama uten sidestykke etter at det ble kjent at Baywatch-stjernen David Hasselhoff og ekskona Pamela Bach skulle skilles etter 16 års ekteskap.

Nå anklager Bach David for å ha banket henne opp gjentatte ganger - og for å være så full at han både tisset og bæsjet på seg!

SE HER: David mener prinsesse Diana var forelsket i ham ...

I rettsdokumenter The Sun har fått tak i, hevdes det også at Hasselhoff har brukket nesa på ekskona.

- Han slo meg ofte, dyttet meg rundt og kastet ting på meg da han var full skriver Bach.

- Han misbrukte både alkohol og narkotika de 16 årene vi var gift, og resultatet var at han ofte var ruset og voldelig. Han mistet ofte kontroll over både blæra og tarmene, så han tisset og bæsjet på seg!

LES OGSÅ: Prøvde Hasselhoffs datter å ta selvmord?

Paret har lenge kjempet en bitter kamp om foreldreretten til de to døtrene Taylor Ann og Hayley, men foreløpig har de blitt tilkjent delt foreldrerett.

Men nå påstår Pamela at David likte å være naken sammen med døtrene;

- Han har slått barna våre. Han slo jentene på rumpa da han var ruset! Han lå også naken sammen med dem i senga, skriver Bach i det meget detaljerte rettsdokumentet.

Pamela skriver også at David var utro gjennom hele ekteskapet, og at han ved en anledning spurte Pamelas bestevenninne om hun hadde lyst til å bli med ham og Pamela i senga...

- På den tiden var jeg heller ikke informert om at han hadde herpes! skriver Bach.

Hasselhoff nekter på sin side for at han har et alkoholproblem, til tross for at han nylig ble kastet av et fly på Heathrow flyplass i London - og sovnet i studio under et tv-program.

DAVIDS UNNSKYLDNING: - Jeg var virkelig trøtt!

- Jeg har ikke drukket siden desember 2005. Jeg har ikke drukket alkohol så lenge jeg har hatt ansvar for barna, forsvarer skuespilleren og smørsangeren seg med.

LES MER David Hasselhoff slakter eks-kona!

David sier derimot at det er Pamela som har problemer med rusmidler, og skriver i sine rettsdokumenter at hun både var høy på kokain og drita full i datteren Taylor Anns 16-årsdag i år ...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer