Slo ukjent kvinne til blods

«Geordie Shore»-stjernen Vicky Pattinson dømt for overfall.

REALITYSTJERNE: Vicky Pattinson er en del av MTVs realityserie «Geordie Shore». Fra venstre: Holly Hagan, Charlotte Crosby, James Tindale, Vicky Pattinson, Ricci Guarnaccio, Daniel Thomas-Tuck, Gaz Beadle og Sophie Kasaei. Foto: REX/Brian Rasic/All Over Press
REALITYSTJERNE: Vicky Pattinson er en del av MTVs realityserie «Geordie Shore». Fra venstre: Holly Hagan, Charlotte Crosby, James Tindale, Vicky Pattinson, Ricci Guarnaccio, Daniel Thomas-Tuck, Gaz Beadle og Sophie Kasaei. Foto: REX/Brian Rasic/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Vicky Pattinson (25), kjent fra MTV-serien «Geordie Shore», er dømt for å ha slått en kvinne til blods med sin egen sko under en slåsskamp på et utested i Newcastle. Det melder BBC.

I forkant av slosskampen skal offeret, Hannah Kelso (18) ha kastet isbiter på realitystjernen. Kelso måtte i etterkant av slosskampen sy fire sting.

- Gaz og James fra TV-serien satt på et bord, og en gruppe med jenter på bordet ved siden av de. Vicky kom i krangel med jentene på nabobordet og plutselig var helvete løs, sier en øyenvitne til The Mirror.

I TRØBBEL: Vicky Pattinson og Holly Hagan ble i fjor sommer arrestert for overfall. Nå har Pattinson blitt dømt for angrepet.
I TRØBBEL: Vicky Pattinson og Holly Hagan ble i fjor sommer arrestert for overfall. Nå har Pattinson blitt dømt for angrepet. Vis mer

Vickys «Geordie Shore»-kollega Holly Hagan (20) ble først arrestert sammen med Vicky, men ble senere sluppet fri da det ble kjent at hun ikke deltok i samme grad som Pattinson.

I rettsalen innrømmet Pattinson to tilfeller av overfall og ble dømt til 180 timers samfunnsstraff. Vicky må også betale rundt 40 000 kroner til Hanna Kelso, 8000 kroner til en av de ansatte på utestedet som fikk et kutt i leppen og 15 000 kroner i rettsomkostninger.

Ifølge politirapporten skal realitystjernen før slosskampen ha drukket ti «pints» og flere shots.

Vicky Pattinson ble i etterkant av slåsskampen kastet ut av «Geordie Shore»-huset i Newcastle, men skal likevel være aktuell for den kommende sesongen.

PARTYJENTE: Vicky Pattinson takker ikke nei til en fest. Her i Australia under innspillingen av sesong 5 av realityserien. Foto: REX/Simon Bullard/Newspix/All Over Press
PARTYJENTE: Vicky Pattinson takker ikke nei til en fest. Her i Australia under innspillingen av sesong 5 av realityserien. Foto: REX/Simon Bullard/Newspix/All Over Press Vis mer

Realitystjernen har de siste månedene gått i terapi for å få kontroll over sinnet sitt.

TV-serien «Geordie Shore» har vært en enorm suksess for MTV og blir sendt på mer enn 20 MTV-kanaler verden rundt. I 2014 sender MTV den åttende sesongen av realityserien.

LES OGSÅ:    Fikk hengepupper etter ekstremslanking

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer