Slo tilbake mot ryktene - på TV

- Jeg er fortsatt singel, sier superstjernen.

SLÅR TILBAKE: Rihanna hevder at hun og Matt Kemp ikke er kjærester, selv om det unektelig ser slik ut. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: Rihanna hevder at hun og Matt Kemp ikke er kjærester, selv om det unektelig ser slik ut. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Rihanna (21) har den siste tiden blitt koblet til baseballstjernen Matt Kemp, men har holdt kortene tett til brystet - fram til de i starten av januar viste seg sammen mens de tydelig koste seg på en luksus-yacht utenfor Mexico.

Duoen brukte all sin tid på å kysse og klemme hverandre: Dermed tydet det meste på at Rihanna nå ser ut til å satse på kjærligheten igjen, etter fjorårets mareritt, da hun ble angrepet av sin forrige kjæreste Chris Brown.

Men den gang ei. 21-åringen har nå dumpet Kemp, ved å uttale på TV at hun er hundre prosent singel - fortsatt.

Etter at hun alene dukket opp på Grammy Award natt til mandag, benyttet nemlig superstjernen tiden til å slå tilbake mot ryktene.
 
- Jeg dater ikke for tiden. Jeg er singel. Men jeg håper å finne kjærligheten innen jeg er 30 år gammel, som er årtusener unna, sa hun ifølge Daily Star.
 
Samme avis skriver derimot at Rihanna like etterpå ble observert da hun snek med seg 25 år gamle Matt inn en bakdør til "Grammy"-nachspielet...


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.    

LES OGSÅ: Hun må kle på seg