<strong>VISTE SEG SAMMEN:</strong> Jesse James og Kat Von D nøt en god lunsj sammen på lørdag. Dermed ser det ut som at det likevel ikke er slutt mellom de to. Foto: All Over Press
VISTE SEG SAMMEN: Jesse James og Kat Von D nøt en god lunsj sammen på lørdag. Dermed ser det ut som at det likevel ikke er slutt mellom de to. Foto: All Over Press Vis mer

Slo tilbake mot bruddryktene

Sandra Bullocks eks-mann observert på intim lunsjdate med kjæresten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Spekulasjonene raste etter at Sandra Bullocks eksmann, Jesse James (41), ble observert sammen med Kat Von D (28) under en middag i august. Like etterpå innrømmet de at de hadde innledet en romanse.

Tidligere denne måneden begynte derimot ryktene å gå om at de to hadde gjort det slutt, etter at Von D hadde blitt observert litt vel tett på sin eks-kjæreste, Nikki Sixx. Men ifølge People har James og Von D nå slått tilbake mot ryktene ved å nyte en svært intim lunsj sammen på lørdag.

De to dukket nemlig opp sammen på den mexicanske restauranten El Compadre i West Hollywood denne helgen, der de snakket høylytt - og kysset - foran flere øyenvitner, skriver nettstedet.

Dette er første gang at paret viser seg offentlig etter at bruddryktene startet.

I midten av oktober fortalte en kilde at Von D var lite fornøyd med at James hadde flyttet til Austin, Texas, og at hun hadde mistet tålmodigheten med at de bare så hverandre i helgene.
 
Men nå ser det altså ut som at det har ordnet seg for de to. Øyenvitner forteller også at det fornøyde paret la igjen en svært pen sum i tips til betjeningen under helgens restaurantbesøk...

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, de er ikke kjærester


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer