<strong>SLO DANSER:</strong> Artist og skuespiller Demi Lovato (25) har tidligere åpnet seg om at hun har vært langt nede. På et tidspunkt slo hun til av sine egne dansere på et fly. Foto: NTB scanpix
SLO DANSER: Artist og skuespiller Demi Lovato (25) har tidligere åpnet seg om at hun har vært langt nede. På et tidspunkt slo hun til av sine egne dansere på et fly. Foto: NTB scanpix Vis mer

Demi Lovato:

Slo til sin egen danser - endte på rehab

- Jeg var på en snurr i to måneder, der jeg ruset meg daglig, sier Disney-stjernen Demi Lovato i en ny dokumentar.

Publisert

(Se og Hør): Demi Lovato (25) har aldri lagt skjul på sine rusproblemer, eller at hun har slitt psykisk. Artisten har blant annet sagt at hun kjemper daglig for å holde seg edru, samt at hun trodde at hun skulle være død før hun fylte 21.

Den tidligere «Disney»-stjernen er for tiden aktuell med dokumentaren «Demi Lovato: Simply Complicated», som har premiere 17. oktober. I den ferske filmtraileren er det tydelig at fansen får et innblikk i hennes mentale kamp.

Flere av hennes kjendisvenner uttaler seg i filmen, blant annet Nick Jonas (25). Artisten, som er broren til ekskjæresten Joe Jonas (28), kommer inn på et av hennes mørkere øyeblikk.

- Og plutselig skjedde denne episoden, sier han, og sikter til at venninnen tydde til vold på et fly.

<strong>GODE VENNER:</strong> Nick Jonas og Demi Lovato er gode venner, og kjenner hverandre fra «Camp Rock»-dagene. Hun har også hatt et kortvarig forhold til hans eldre bror, Joe Jonas. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Nick Jonas og Demi Lovato er gode venner, og kjenner hverandre fra «Camp Rock»-dagene. Hun har også hatt et kortvarig forhold til hans eldre bror, Joe Jonas. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Fikk aldri en unnskylding

Hendelsen det snakkes om var en av grunnen til at «Camp Rock»-skuespilleren ble sjekket inn på et rehabiliteringssenter. Det skriver Billboard.

Hun skulle ta flyet sammen med «Disney»-kollegene i «Jonas Brothers» i 2008, da gruppen var toppen av karrieren.

På hjemreise fra Peru skal Demi ha slått Alex Welch, en av sine dansere, rett i ansiktet. Det ble senere spredt bilder av den skadde, der hun tydelig har et blåmerke fra slaget.

Ifølge Daily Mail fikk ikke danseren noen unnskylding fra sangeren. Alex, som også har danset for Justin Bieber og Miley Cyrus, var selv knapp om bakgrunnen for slaget.

- Jeg har fremdeles ikke fått en unnskyldning. Jeg har ikke hørte noe som helst fra henne, sa hun fem uker etter hendelsen.

<strong>GODT SELSKAP:</strong> Demi Lovato er en av verdens største popstjerner. Her deler hun scenen med Chance The Rapper (til venstre) og DJ Khaled under iHeartRadio Music Festival. Foto: NTB scanpix
GODT SELSKAP: Demi Lovato er en av verdens største popstjerner. Her deler hun scenen med Chance The Rapper (til venstre) og DJ Khaled under iHeartRadio Music Festival. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ruset seg daglig

Demi Lovato har vært åpen om at hun tidligere slet med både alkohol og kokain, og har tidligere uttalt at hun har smuglet sistnevnte rusmiddel via fly.

- Jeg var på en snurr i to måneder, der jeg ruset meg daglig, forklarer en åpenhjertig Demi i filmtraileren.

Hollywood-stjernen sier at hun «aldri kommer til å slutte å være ærlig», og at hun er på bedringens vei. «Confident»-sangeren har nemlig vært nykter i fire år.

- Jeg er på en reise der jeg oppdager hvordan det er å frigjøre seg fra demonene sine, sier hun.

Et innlegg delt av Demi Lovato (@ddlovato)

Smuglet narkotika på turné

Demis usikkerhet begynte allerede da hun deltok i skjønnhetskonkurranser som syvåring. Sangeren har tidligere sagt at det forverret selvbildet hennes, og at det gjorde henne suicidal.

- Jeg hadde et dårlig forhold til min egen kropp lenge før det, men det hjalp ikke å stå på scenen å bli dømt for utseendet mitt, sa hun i et intervju med Cosmopolitan Magazine i 2013.

Som niåring utviklet den tidligere Disney-stjernen spiseforstyrrelser, og i en alder av 12 år begynte hun med selvskading - samtidig som hun sammenlignet seg selv med modeller hun så i blader.

- Da jeg la på meg fordi jeg utviklet meg til å bli en kvinne, kikket jeg på bilder av jenter i magasiner og sa til meg selv: «Vent, det er ikke sånn jeg ser ut. Jeg har altfor mye fett på hoftene og rumpa», forklarte hun til magasinet.

LES OGSÅ: «Teen Wolf»-stjernen bryter stillheten om nakenbildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer