Slo til kvinnelig kollega

Men det var Ewan McGregor selv som fikk mest vondt.

CELEBERT: Ewan McGregor, Channing Tatum, Gina Carano og Antonio Banderas spiller alle i action-thrilleren Haywire. Foto: All Over Press
CELEBERT: Ewan McGregor, Channing Tatum, Gina Carano og Antonio Banderas spiller alle i action-thrilleren Haywire. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det gikk hardt for seg da Ewan McGregor (40) og skjønnheten Gina Carano (29) skulle spille mot hverandre i filmen Haywire. 

Til tross for mange actionfylte scener var skadestatistikken blant skuespillerene laber. Men ved ett tilfelle, da McGregor skulle slå til Carano fikk, ironisk nok, 40-åringen selv vondt.
 
- Den eneste gangen jeg fikk vondt under innspillingen var da jeg slo Carano ved et uhell.Jeg skulle slå tre slag, men det siste traff, av en eller annen grunn, hodet hennes, sier McGregor til E!Online.

Carano er en aktiv utøver innen kampsporten «Mixed martial arts», hvor man kombinerer spark, slag, kast og kamp på bakken, og er derfor vant til litt hard medfart.

- Hun kom sporenstreks bort til meg og spurte om det gikk bra. Hun spurte meg om det gikk bra! Men for all del, jeg holdt på å brekke hånden, påstår en lattermild skuespiller.

Haywire har premiere på norske kinoer 6.april, og kjekkaser som Antonio Banderas (51) og Channing Tatum (31) blir også å se i filmen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå får Miley Cyrus en baby til i familien 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer