Slo til gjest i kjendisbryllup

Fotballstjernen har ikke kommet over at lagkameraten lå med eks-kjæresten hans.

SÅ RØDT: Fotballstjernen Wayne Bridge hygget seg lørdag sammen med sin kjæreste - «The Saturdays»-sangerinnen Frankie Sandford - i bryllupet til hennes bandvennine Una Healy, helt til en mann begynte å synge om hans tidligere bestevenn John Terry. Foto: Stella Pictures
SÅ RØDT: Fotballstjernen Wayne Bridge hygget seg lørdag sammen med sin kjæreste - «The Saturdays»-sangerinnen Frankie Sandford - i bryllupet til hennes bandvennine Una Healy, helt til en mann begynte å synge om hans tidligere bestevenn John Terry. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: The Saturdays-sangerinnen Una Healys bryllup lørdag så ut til å bli en udramatisk affære, helt til fotballstjernen Wayne Bridge - som er sammen med Healys bandkollega Frankie Sandford - uten forvarsel slo til en av de andre bryllupsgjestene.

Ifølge The Sun så Manchester City-spilleren rødt, da en mannlig gjest begynte å synge sanger om Bridges tidligere lagkamerat i Premier League-klubben Chelsea, John Terry.

I 2010 brøt Bridge kontakten med sin tidligere bestevenn, da det viste seg at hans eks-kjæreste Vanessa Perroncel i flere uker hadde hatt en affære med gifte Terry.

Verken Bridge - som har sønnen Jaydon (4) med Vanessa - eller Terrys kone Terri, skal ha visst om det hemmelige forholdet.

- En av gjestene, som hadde hatt litt for mye å drikke, begynte å synge «det er bare en John Terry» opp i ansiktet på Wayne. Han er en omgjengelig fyr, men det er en grense for hvor mye han orker.

- Han gikk opp til plageånden og de slo litt mot hverandre, før de ble trukket vekk. Men det ødela hele kvelden for Wayne, sier et vitne til The Sun.


Det er foreløpig ikke kjent om episoden vil få noen etterspill.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Harry Potter-stjernene avlyser bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer