Charlize Theron:

Slo til «Frustrerte fruer»-stjernen i fjeset

- Jeg traff henne veldig hardt.

SLO TIL: Ikke alt gikk som planlagt mellom skuespillerstjernene Charlize Theron og Teri Hatcher, da de skulle spille inn en sloss-scene i filmen «2 Days in the Valley». Foto: NTB Scanpix
SLO TIL: Ikke alt gikk som planlagt mellom skuespillerstjernene Charlize Theron og Teri Hatcher, da de skulle spille inn en sloss-scene i filmen «2 Days in the Valley». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Charlize Theron (41) er kjent som en tøffing på filmlerretet. Men noen ganger går det over styr.

Det har blant annet gått ut over «Frustrerte fruer»-stjernen Teri Hatcher (52).

I et nylig intervju med W magazine åpnet skuespillerstjernen Charlize opp om den gangen hun slo Teri i ansiktet.

Det var under innspillingen av filmen «2 Days in the Valley» fra 1996, hendelsen inntraff.

De to skulle nemlig spille inn en sloss-scene.

- Kampen var mellom meg og Teri Hatcher. Jeg traff henne veldig hardt, forteller Charlize til W magazine.

Ifølge Charlize havnet sloss-scenen på nummer 17 av topp 20 beste slosscener, men for 41-åringen var det en grusom opplevelse og hun forteller at hun følte seg grusom etter hendelsen.

- Jeg tror hun ble skadet. Og det var Theri Hatcher, som var en stjerne, og jeg var en blek og blond ingenting som slo henne i ansiktet. Jeg var som et villdyr, fortalte Charlize.

- Jeg følte meg helt forferdelig. Jeg hadde ingen penger og sendte henne litt billig øl dagen etter. Beklager Terri, la hun til.

«FRUSTRERTE FRUER»: Teri Hatcher spilte Susan Mayer i den populære TV-serien «Frusterte fruer». Her sammen med Marcia Cross, som Bree Van De Kamp, og Eva Longoria, som Gabrielle Solis. Foto: TV 2
«FRUSTRERTE FRUER»: Teri Hatcher spilte Susan Mayer i den populære TV-serien «Frusterte fruer». Her sammen med Marcia Cross, som Bree Van De Kamp, og Eva Longoria, som Gabrielle Solis. Foto: TV 2 Vis mer

Gjort stor suksess

«2 Days in the Valley» var Charlizes store gjennombrudd. Og siden den gang har navnet til den 41 år gamle superstjernen klatrer seg oppover Hollywood med roller i filmer som «The Italian Job», «Mad Max», «Fast & Furious» og «Djevelens Advokat».

I 2004 vant hun en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for rollen som Aileen Wuornos i filmen «Monster», og har igjen blitt nominert en rekke ganger til både Oscar og Golden Globe.

OSCAR: Charlize Theron under Oscar-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix
OSCAR: Charlize Theron under Oscar-utdelingen i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For tiden er hun aktuell med filmen Gringo som har premiere i 2018.

Adoptert flere barn

Til tross for skuespillerens blomstrende karriere, er det ikke bare prestasjonene hennes som har skapt overskrifter gjennom årenes løp.

I 2010 gikk Charlize og skuespiller Stuart Townsend fra hverandre etter nesten ni år som kjærester.

Skuespillerparet fikk aldri egne barn, men det stoppet aldri Charlize med å bli mor.

To år etter bruddet adopterte nemlig superstjernen en liten gutt. Den lille gutten fikk navnet Jackson (5), og tre år senere fikk den lille familien enda et tilskudd da Charlize adopterte en liten jente, August (2).

Nyheten om adopsjonen kommer kun litt over én måned etter Theron og skuespiller Sean Penn (54) brøt etter halvannet år sammen.

TRIO: Bare en måned før det ble slutt virket duoen veldig kjærlige og forelsket. Her ankommer de flyplassen i New York sammen med Therons sønn Jackson. Foto: NTB Scanpix
TRIO: Bare en måned før det ble slutt virket duoen veldig kjærlige og forelsket. Her ankommer de flyplassen i New York sammen med Therons sønn Jackson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret var venner i flere år før det hele utviklet seg til romanse, som igjen førte til forlovelse. I desember i fjor skrev amerikansk presse at skuespillerparet forlovet seg under en romantisk ferietur til Paris måneden før, og ifølge People ønsket Penn også å adoptere Therons, den gang 3 år gamle adoptivsønn, Jackson.

Det skjedde imidlertid aldri, og Charlize er nå alene med å oppdra de to barna.

- Ifølge flere sikre kilder, er det Charlize som ikke lenger ville være sammen med han, skriver Us Magazine.

Les også: Avslørte spontanabort på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer