Slo seg vrang på flyet

Flymannskapet truet med å kaste Whitney Houston av.

NEKTET Å HØRE: Sangfuglen skal være kvitt narkotika- og alkoholproblemene, men sliter fremdeles med diva-nykker.  Foto: All Over Press
NEKTET Å HØRE: Sangfuglen skal være kvitt narkotika- og alkoholproblemene, men sliter fremdeles med diva-nykker. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Sangstjernen Whitney Houston (48) var i flere år mer kjent for sitt tunge rusmisbruk enn sine sceneopptredener, men i fjor varslet hun at den turbulente tiden var et tilbakelagt kapittel.

Selv om Houston skal ha sluttet å ruse seg var det flere som tvilte da de ble vitne til en svært merkelig oppførsel onsdag.

Da artisten gikk ombord i et fly i Atlanta i USA nektet hun nemlig å feste setebeltet da flyet var klart til å ta av. Selv om flypersonalet snakket til henne gjentatte ganger vendte divaen det døve øret til, melder TMZ.com.

Utålmodige passasjerer ble etterhvert vitne til en høylytt diskusjon mellom Whitney og en flyvertinne, og divanykkene holdt på å få henne kastet ut av flyet.

Da nok en flyvertinne kom til og fortalte stjernen at dersom hun valgte å sette seg imot flyselskapets sikkerhetsprosedyrer ble hun nødt til å forlate flyet umiddelbart. Houston nektet fremdeles å feste beltet, men lot etter en stund flyvertinnen gjøre det for henne...

- Whitney overreagerte litt fordi hun mistet et fly tidligere på dagen, men hun er fremdeles 100 % edru. Hun var på vei til Detroit for å spille inn en ny film, sier en venn nær stjernen til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitneys tenårings-datter narkotatt