Slo seg løs på søsterens fest

Beyonce Knowles vrikket seg med champagneflaske på motefest.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Beyonce Knowles (32) er blant verdens mest suksessrike artister, men onsdag tok hun seg tid til å slå seg løs under moteuken i New York.

Da festet den flotte ettbarnsmoren sammen med lillesøster Solange på 27-åringens «MSQFT x Saint Heron New York Fashion Week»-fest, ifølge JustJared.

«Partition»-sangeren var iført en kort magetopp og et miniskjørt i en metallisk bronsefarge - et antrekk som virkelig viste frem 32-åringens figur.

Den stilbevisste stjernen kombinerte antrekket med platåsko i pudderrosa og gull, en hvit pelsjakke, gullarmbånd og oppsatt hår med en kledelig flettekrans rundt hodet.

Beyonce nøt tydeligvis frikvelden borte fra mannen Jay-Z (44) og datteren Blue Ivy (2).

På bildene hun også har delt på Tumblr-siden sin, danser hun i hvert fall heftig med en flaske eksklusiv Veuve Clicquot-champagne i hånden, eller vrikker på kroppen mens hun smiler bredt blant de andre festgjestene.

I FESTHUMØR: Både Beyonce, antrekket hennes og drikkevarene var av det sprudlende og glitrende slaget da søster Solange Knowles arrangerte fest i New York.  Foto: Stella Pictures
I FESTHUMØR: Både Beyonce, antrekket hennes og drikkevarene var av det sprudlende og glitrende slaget da søster Solange Knowles arrangerte fest i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Damer over 30 burde ikke gå med hotpants