Alex Rodriguez:

Slo seg løs med Afflecks eks

Sist helg var «A-Rod» å se i bursdagen til Ben Afflecks ekskjæreste, Lindsay Shookus.

OVER OG UT: Lopez og Rodriguez gjorde det slutt i april. Nå har baseballproffen feiret bursdagen til eksen til Jennifer Lopez' nye flamme. Foto: Mediapunch / Shutterstock / NTB
OVER OG UT: Lopez og Rodriguez gjorde det slutt i april. Nå har baseballproffen feiret bursdagen til eksen til Jennifer Lopez' nye flamme. Foto: Mediapunch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Kjendisbruddene har kommet på løpende bånd i 2021. Særlig vrient har det vært for det tidligere stjerneparet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45).

På starten av året kom det sprikende meldinger om hva som var status i forholdet, og i mars skrev kjendisnettstedet Page Six at de hadde brutt forlovelsen. Det var de raskt ute med å avkrefte, men allerede måneden etter kom kontrabeskjeden: «A-Rod» og «J. Lo» er historie.

Siden den gang har Lopez gått raskt videre med gamlekjæresten Ben Affleck (48), som hun klinte til med på restaurant i Malibu tidligere i juni.

Nå kan ting tyde på at også Rodriguez har begynt å se fremover etter bruddet tidligere i år. Ifølge Page Six deltok han på - hold deg fast - bursdagsfesten til Ben Afflecks ekskjæreste Lindsay Shookus (41) forrige lørdag.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Avkrefter romanse

Nettstedet har fått tilgang til et videoklipp hvor man kan se at Rodriguez og Shookus sitter ved siden av hverandre under festen. Shookus fylte 41 år 18. juni, og samlet derfor en god gjeng venner til det celebre sommerparadiset Hamptons utenfor New York.

Tryllekunstneren Josh Beckerman hadde show for Shookus' bursdagsgjester under den intime bakgårdsfesten. 41-åringen jobber som produsent for programmet «Saturday Night Live», og ifølge Page Six var flere kolleger fra produksjonen blant gjestene.

Men det var nok Alex Rodriguez som skapte mest oppmerksomhet med sin tilstedeværelse - til tross for at Page Six får opplyst at han og Shookus bare er gode venner, noe de skal ha vært i mange år.

2019: Affleck og Shookus var et par frem til 2019. Foto: Splash News / NTB
2019: Affleck og Shookus var et par frem til 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Det er absolutt ingenting der. De har vært venner i femten år, sa en talsperson for Rodriguez til nettstedet mandag.

Ben Affleck og Lindsay Shookus begynte å date for første gang i 2017, og holdt på til og fra i et par års tid - før kjærligheten døde ut i 2019. Siden den gang har Affleck vært i et kort forhold med skuespiller Ana de Armas (33), men det tok slutt tidligere i år.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Klinte til

Men nå er det Jennifer Lopez som gjelder for Affleck - og de er ikke akkurat redde for å vise sin kjærlighet til hverandre i offentligheten. I midten av juni kysset de hverandre mens de nøt en middag sammen på restauranten Nobu i Malibu.

Bildene fant raskt veien til tabloidpressen, og mange har tolket kyssingen som en bekreftelse på at Lopez og Affleck har funnet tilbake til hverandre. De var som kjent sammen på starten av 2000-tallet, men brøt forlovelsen i 2004 - etter bare to år.

Etter dette gikk begge videre på hver sin kant. Lopez har tvillingene Max og Emme (13) med eksmannen Marc Anthony (52), mens Ben Affleck har tre barn, Violet (15), Seraphina (12) og Samuel (9) med ekskona Jennifer Garner (49).

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Middagen i Malibu skal ha vært i anledning bursdagen til Lopez' søster Lynda som fylte 50 år. Flere familiemedlemmer skal også ha vært til stede. Verken Affleck eller Lopez har selv kommentert flørten, men man kan vel trygt si at bildene taler for seg.

LES OGSÅ: - Brudd - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer