Slo seg løs i Barbie-butikken

Sønnene måtte pent vente, da Britney Spears fikk en spesiell anledning til å gå løs på de rosa hyllene.

BARBIE GIRL: Britney Spears studerte nøye de forskjellige Barbie-dukkene, da hun i påsken besøkte en lekebutikk i Louisiana, i forbindelse med at hun besøkte sin familie. Foto: FameFlynet
BARBIE GIRL: Britney Spears studerte nøye de forskjellige Barbie-dukkene, da hun i påsken besøkte en lekebutikk i Louisiana, i forbindelse med at hun besøkte sin familie. Foto: FameFlynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Med to aktive sønner i huset, er det sjelden popstjernen Britney Spears (31) får anledning til å titte på dukker.

Men da Britney og hennes sønner, Sean Preston (7) og Dylan James (6), dro til Louisiana for å feire påske sammen med popstjernens familie, fikk hun endelig anledning til å slå seg løs blant de rosa hyllene.

Britney bestemte seg nemlig for å dra til lekebutikken for å kjøpe en gave til niesen Maddie (4), som hennes lillesøster Jamie Lynn fikk da hun var kun 16 år.

Og skal vi dømme etter uttrykket til Britney da hun så på Barbie-dukkene, ble nok hun like fornøyd med gaven som sin lille niese...

Både Britney, Jamie Lynn, deres barn og deres foreldre Jamie og Lynn Spears gikk søndag sammen til påskegudstjeneste i byen Amite, Louisiana.

Selv om Britneys nye kjæreste, David Lucado, ikke var med, la ikke popstjernen skjul på at hun stortrivdes med sin familiepåske.

«God påske!» Jeg føler meg velsignet over å få tilbringe dagen hjemme med min familie,» skrev hun søndag på sin Facebook-side.

LES OGSÅ: Her bekrefter hun forholdet