Slo Riise med golfkølle

Liverpool-stjernen John Arne Riise ble angrepet av sin egen lagkamerat i Portugal natt til fredag.

SLÅTT NED: Lagkameraten Craig Bellamy slo Riise med en golfkølle i hodet. Riise skal ikke ha fått alvorlige skader. Foto: AP
SLÅTT NED: Lagkameraten Craig Bellamy slo Riise med en golfkølle i hodet. Riise skal ikke ha fått alvorlige skader. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotballbråk!

SEHER.NO: Fotballhelten John Arne Riise (26) fikk lettere skader da lagkameraten Craig Bellamy angrep ham på hotellrommet. En krangel på byen torsdag kveld endte med at Bellamy sparket inn døra og slo Riise i hodet med en golfkølle natt til fredag.

LES OGSÅ: Milliongjeld for Riise, Nyforlovet fotballhelt, Tapte en million?


Det lyser av overskriftene i engelske aviser i dag. News of the World beskriver forløpet til den voldelige hendelsen.

Flere fra laget benyttet frihelgen til å dra til byen Vale de Lobo i Portugal, der de bodde på Hotell Barrington. Ifølge News of the World hadde Bellamy og Riise havnet i en krangel på en karaokebar torsdag kveld.


Bellamy, som er kjent for å være bråkmaker, skal deretter ha stormet inn på Riises hotellrom klokken 03.00 natt til fredag. Der skal han ha ”slått Riise som en galning”, skriver News og the World.

Riise fikk ingen alvorlige skader, skriver Dagbladet. Ifølge avisen kommer ledelsen i Liverpool med en uttalelse om hendelsen i dag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer