DUMPET VIA SMS: Carrie Underwood og tv-kjæresten slo opp gjennom en tekstmelding... Foto: All Over Press
DUMPET VIA SMS: Carrie Underwood og tv-kjæresten slo opp gjennom en tekstmelding... Foto: All Over PressVis mer

Slo opp via tekstmelding

- Det funket bare ikke, sier Carrie Underwood.

SEHER.NO: American Idol-vinneren Carrie Underwood (25) snakker nå ut om bruddet med "Gossip Girl"-kjekkasen Chace Crawford (22).

Amerikanske medier kunne i forrige uke melde at forholdet mellom de to stjernene var over, og ifølge Underwood var bruddet en "felles avgjørelse" til tross for at Crawford skal ha vært utro flere ganger, skriver Justjared.com.

Og metoden de to valgte for å gjøre det slutt - gjennom sms.

- Det var en felles avgjørelse. Vi har det fint begge to..vi slo opp gjennom en tekstmelding, så det er helt "peace out" egentlig, uttalte Underwood.

Ifølge sangfuglen er det ingen andre årsaker til bruddet enn at forholdet ikke fungerte.

- Det funket bare ikke...og vi visste begge to at det ikke fungerte, så det er ingen bitre følelser i det hele tatt... jeg har ikke snakket med han på en stund, men jeg mener, det betyr ikke at jeg ikke liker han...det er ingen big deal, sier hun.

"American Idol"-vinneren innrømmer likevel at det er veldig tøft å date når man er i offentlighetens søkelys.

- Det er vanskelig når man dater, for folk har en tendens til å gjøre ting større enn det de egentlig er. Og når du da gjør det slutt og det kommer ut, si to måneder etterpå, så må du gjennom alt det gamle igjen..jeg vet ikke hvorfor alt dette kommer ut nå jeg, sier Underwood.

LES OGSÅ: - Verdens mest sexy veggis