OVER OG UT: Cheryl Cole tilga fotball-ektemannen Ashley Cole en utroskapsepisode i 2007, men da han ble nytt på avslørt lørdag, var det slutt på tålmodigheten. Foto: Stella Pictures
OVER OG UT: Cheryl Cole tilga fotball-ektemannen Ashley Cole en utroskapsepisode i 2007, men da han ble nytt på avslørt lørdag, var det slutt på tålmodigheten. Foto: Stella PicturesVis mer

Slo opp via teksmelding

- Flytt ut av huset, det er slutt.

SEHER.NO: Etter at fotballstjernen Ashley Cole nok en gang ble tatt med buksene nede av britiske medier lørdag, har hans kone - "Girls Aloud"-sangeren Cheryl Cole (26) fått nok.

Den vakre brunetten reiste i forrige uke alene til USA - uten gifteringen på fingeren - for å komme unna avsløringene om at Ashley skal ha sendt nakenbilder av seg selv til flere kvinner.

Men da avisen The Sun lørdag hevdet at Chelsea-spilleren i juli var utro med en amerikansk kvinne, tok Cheryls tålmodighet slutt.

- Flytt ut av huset, det er slutt, skrev hun ifølge The Sun i en tekstmelding til Ashley, som hun giftet seg med i 2006.

Cheryl - som også er blitt kjent som dommer i den britiske versjonen av "X Factor" - tilga i 2008 ektemannen etter at han hadde vært utro med den 22 år gamle frisøren Aimee Walton.

Men nå har popstjernen ifølge The Sun innsett at hun ikke lenger kan overse ektemannens skandaler.

- Hun vil gi ut en offisell uttalelse mot slutten av uken, så hun kan gå videre med livet sitt, sier en nær venn av Cheryl til avisen.

Cheryl har under sitt opphold i USA blitt sett i flere offentlige sammenhenger med danseren Derek Hough, men det er foreløpig ikke kjent om paret er blitt mer enn gode venner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Fjernet gifteringen på TV