Rebel Wilson:

- Slo opp på SMS

En kilde deler ytterligere detaljer om bruddet mellom skuespilleren og elleve år yngre Jacob Busch.

SLUTT: Skuespiller Rebel Wilson og Jacob Busch er ikke lenger et par. Foto: Instagram /rebelwilson
SLUTT: Skuespiller Rebel Wilson og Jacob Busch er ikke lenger et par. Foto: Instagram /rebelwilson Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken slapp nyheten om at skuespiller og komiker Rebel Wilson (40) og hennes elleve år yngre kjæreste Jacob Busch (29) hadde gått hver til sitt. Bruddet bekreftet skuespilleren selv på Instagram.

«Jeg har mye å tenke på... aghhhhhh... #singel-jente-klar-for-Super-Bowl», skrev hun til et bilde av seg selv.

En kilde var kjapt ute med å hevde at 40-åringen ikke så en fremtid med Busch.

- Jacob var en fantastisk fyr, men bare ikke den personen hun så for seg i det lange løp, sa kilden til People

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

- Plutselig stille

Nå har det imidlertid kommet ytterligere informasjon om bruddet. En kilde til US Weekly avslører nemlig at Wilson skal ha slått opp med 29-åringen på tekstmelding.

- De reiste til Aspen rett før høytiden og hadde det veldig fint. Så dro han til Florida for å være sammen med familie, og han inviterte henne med fordi han virkelig ønsket at hun skulle møte dem. Men hun forpliktet seg aldri til å bli med, påstår kilden, og legger til:

- De snakket sammen hele ferien og hadde god kommunikasjon. Plutselig ble hun veldig stille og slo opp med ham på tekstmelding for to til tre uker siden.

Ifølge kilden skal Busch ikke ha tatt bruddet på noen god måte, og skal være veldig opprørt.

- Det var veldig sårende, forklarer kilden, og påpeker at Busch derimot ikke er bitter for at Wilson gjorde det slutt med ham.

HEMMELIG: Fredag 22. januar slipper Adrian Sellevoll låta «Vise deg verden». Låta er en kjærlighetserklæring til hans hemmelige kjæreste. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Forholdet mellom Wilson og Busch ble først kjent i fjor. Da delte Wilson et bilde på Instagram av de to sammen utenfor et helikopter med Helen Mirren og Kate Beckinsale.

Kort tid etter dukket de opp sammen for første gang i offentligheten på en rød løper i Monaco. I etterkant holdt Wilson fansen oppdatert på forholdet ved å stadig dele små glimt i sosiale medier.

Før hun møtte Busch har Wilson tidligere innrømmet at hun var på utallige dater i håp om å finne kjærligheten.

- I fjor var året for kjærlighet. Det er derfor jeg trolig fremdeles er så besatt av dating, fordi jeg bevisst var på date med forskjellige mennesker. Jeg var ikke veldig erfaren i kjærlighet og forhold, fortalte hun til People.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Vil bli mer kjærlig mot seg selv

Det siste året har imidlertid skuespilleren skapt overskrifter om helt andre ting enn kjærlighetslivet sitt. I januar i fjor ble det nemlig kjent at 40-åringen hadde lagt om livsstilen sin.

Skuespilleren har tidlig omtalt fjoråret som helseåret sitt for å fokusere på seg selv og egen vektnedgang.

LA OM LIVSSTILEN: Rebel Wilson har det siste året fokusert på seg selv og egen vektnedgang. Foto: Splash News / NTB
LA OM LIVSSTILEN: Rebel Wilson har det siste året fokusert på seg selv og egen vektnedgang. Foto: Splash News / NTB Vis mer

I desember i fjor tok hun seg tid til en livesending på Instagram hvor hun gikk nærmere inn på den nye livsstilen sin. Under livesendingen brøt skuespilleren ut i gråt. Da innrømmet Wilson at hun tidligere ikke ga kroppen sin den kjærligheten og respekten den fortjente.

Hun forklarte at hun bar vekten sin som et slags skjold slik at folk ikke skulle komme for tett innpå henne. Hun verdsatte ikke seg selv, og sa konstant negative ting til seg selv.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslører på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

- Jeg prøver å bryte disse mønstrene nå, så jeg blir mer kjærlig mot meg selv og behandler meg selv med mer respekt, sa hun.

Under livesendingen ønsket hun imidlertid å dele et budskap. Etter å ha fått flere spørsmål om hun ble kjæreste med Busch etter at hun gikk ned i vekt, svarte hun kontant med at de to datet før dette. Wilson påpekte også at man ikke trenger å være en viss størrelse for å få seg en kjæreste.

LES OGSÅ: Pornostjernen viser sin elleville forandring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer