Slo opp med kjæresten fra scenen

Jonna Støme tok hevn på kjæresten da han oppdaget at hun holdt på med en annen.

VENNER: Jonna Støme og kjæresten Jenny Røed Arvesen (t.h.) ankom premierefest på utestedet OAK i Oslo i forrige måned, sammen med Charlotte Thorstvedt og kjæresten Henrik Thodesen. Foto: Stella Pictures
VENNER: Jonna Støme og kjæresten Jenny Røed Arvesen (t.h.) ankom premierefest på utestedet OAK i Oslo i forrige måned, sammen med Charlotte Thorstvedt og kjæresten Henrik Thodesen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komiker Jon Henrik «Jonna» Støme (33) vet å sjarmere damene med kjappe replikker og sin joviale væremåte, men ikke alt har vært fryd og gammen for komikeren. For noen år tilbake tok han nemlig sin daværende kjæresten «på fersken».

- For flere år siden kom jeg hjem, og skulle sjekke noen greier på dataen, og ser at kjæresten hadde glemt å logge seg av Facebook. Jeg kom rett inn i en korrespondanse med en fyr, en sånn meldingsutveksling du ikke skal ha når du har kjæreste. Så jeg ble forbanna, dro ut og tenkte: Fader, hva gjør jeg nå?, forteller 33-åringen i et intervju med MAG.

Det tok ikke lang tid før han kom på hva han kunne gjøre.

- Så kom jeg på at det var «Prøverøret», en standupscene på utestedet Dattera til Hagen i Oslo, hvor man kan teste ut nye tekster, så jeg dro dit, forteller han videre.

Etter litt snakk med konferansieren kom han seg på scenen.

- Så fortalte jeg hele historien! Det var utrolig digg å få det ut. Jeg synes stand up er best når det er ekte, og basert på det som skjer der og da. Jeg tror nok det stuntet bidro til at jeg vant «Stå opp»-prisen det året, mener han.

I dag er komikeren lykkelig kjæreste med Jenny Røed Arvesen (25), og har datteren Sienna (4) fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi Moore nekter å skifte navn  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer