Slo opp i hemmelighet

Stjerneparets oppførsel vakte oppsikt under Emmy-utdelingen.

LYKKEN TOK SLUTT: Will Forte og January Jones fant tonen da de spilte sammen i «The Last Man On Earth», men skuespillerparet skal ha gått hvert til sitt nylig. Her er de sammen på komiseriens premierefest i Los Angeles i februar.  Foto: Afp
LYKKEN TOK SLUTT: Will Forte og January Jones fant tonen da de spilte sammen i «The Last Man On Earth», men skuespillerparet skal ha gått hvert til sitt nylig. Her er de sammen på komiseriens premierefest i Los Angeles i februar. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke mange månedene siden «Mad Men»-stjernen January Jones (37) ble koblet til komiker og skuespiller Will Forte (45).

Etter knappe fem måneder skal forholdet nå ha tatt slutt, melder Us Weekly.

Ifølge nettstedets kilde avsluttet skuespillerparet forholdet sitt i det stille i august.

Begge var til stede på Emmy Awards i L.A. natt til mandag, men ifølge Us Weekly unngikk eksene hverandre.

Saken fortsetter under bildet.

January Jones, som inntok den røde løperen alene, skal ha feiret med «Mad Men»-kollegene sine mesteparten av kvelden. Dramaseriens hovedrolleinnehaver, Jon Hamm (44), vant endelig en Emmy for rollen som reklamemannen Don Draper.

Will Forte dukket derimot opp på prisutdelingen sammen med moren sin, Patricia C. Forte. 45-åringen var nominert til beste mannlige hovedrolleinnehaver i en komiserie for «The Last Man on Earth», men ble slått av «Transparent»-stjernen Jeffrey Tambor (71).

Saken fortsetter under bildene.

Trives alene

Bruddet skyldes muligens at Jones er nølende til et forpliktende forhold. Ifølge Us Weeklys innsidekilde har hun sagt til vennene sine at «forhold er en pest og en plage».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer