Slo opp for andre gang i år

Kjendisparet Emma Roberts og Chord Overstreet klarer ikke å bestemme seg.

NÅ ER HAN SINGEL: Chord Overstreet iført gulltruser i serien Glee. Han har vært av og på med Emma Roberts i år.  Foto: Fame Flynet
NÅ ER HAN SINGEL: Chord Overstreet iført gulltruser i serien Glee. Han har vært av og på med Emma Roberts i år. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Emma Roberts (21) og Chord Overstreet (23) slo opp i januar, tidligere i år. Deretter ble de sammen igjen i april, men nå har de forlatt hverandre igjen.

- De har hatt det skikkelig tøft de siste ukene. Nå er de ferdige for godt, sier en anonym kilde til Star Magazine.

Emma droppet studiene tidligere i år, for å være sammen med Chord.

Men paret skal ha kranglet heftig sammen på en fest i Los Angeles den 9. mai. De poserte for bilder, men holdt seg unna hverandre resten av kvelden.

Siden skal forholdet ha gått stadig nedover.

Roberts kanskje største rolle var i filmen Skrik 4. Hun er niesen til mer kjente, Julia Roberts. Chord Overstreet spiller i tv-serien "Glee", som i Norge vises på TV2.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Hun gjorde alt for å fryse ham ut 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer